Skip to main content

ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΝΟΥΡΗΣΗ, ΑΘΗΡΟΜΑΤΩΣΗ ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ, ΕΚΖΕΜΑ

Μ.Μ. γυναίκα 59 ετών.

Την ομοιοπαθητική την έμαθα βασικά από την αδερφή μου, η οποία είχε επισκεφθεί πριν από μένα την ομοιοπαθητική, είχε δεί μεγάλη βελτίωση στην υγεία της και αποφάσισα να ρθώ και εγώ. Δεν ήρθα όμως μόνο εγώ, ήρθε και η μητέρα μου, ο άντρας μου και τα δύο μου κορίτσια. Είδαμε σημαντική βελτίωση στην υγεία μας. Το πιό βασικό είναι ότι έχω ένα κοριτσάκι με σύνδρομο Down, το οποίο ταλαιπωριόμουνα όλα μου τα χρόνια με τη βραδυνή ενούρηση, η οποία κόπηκε ως δια μαγείας μέσω της ομοιπαθητικής. Και με παρακολουθούσανε οικογενειακώς με πολύ λίγα χρήματα διότι είμαστε πολλά τα άτομα και σχεδόν μηδαμινά τα χρήματα.

Το κόστος των φαρμάκων μου το κάλυπτε το δημόσιο και δεν είχα πρόβλημα και είχα κάνει μία διακοπή δύο -τριών ετών περίπου, οπότε εφέτος πριν τον Πάσχα μου παρουσιάστηκε μία πολύ μεγάλη ζαλάδα και πήγα σε εφημερεύον νοσοκομείο να δούν τί έχω. Εκεί με διάφορες εξετάσεις και με αξονική τομογραφία και με τρίπλεξ διαπιστώθηκε ότι οι καρωτίδες της σπονδυλικής στήλης με του εγκεφάλου ήταν όχι απλώς κλεισμένες αλλά ήταν τελείως γερασμένες. Εκεί με απογοήτευσαν τελείως στην κλασσική ιατρική, μου είπαν ότι δεν παίρνει καμμία θεραπεία, μου είπαν ότι δεν παίρνει ούτε εγχείρηση, η ζωή μου θα είναι πολύ δύσκολη από δώ και πέρα, θα χρειάζομαι αργότερα ίσως και μπαστούνι να περπατάω, εν τω μεταξύ η υγεία μου όσο πήγαινε χειροτέρευε, εγώ δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ, ούτε να ξαπλώσω, οι ζαλάδες και η τάση πρός εμετό ήτανε αφόρητες, είχα καταντήσει σα φυτό. Ξέχασα να σας πώ ότι την προηγούμενη φορά ο άντρας μου είχε ένα πρόβλημα κι αυτός με τις καρωτίδες όχι τελείως κλεισμένες, ελαφρώς. Και μετά πήγαμε μετά από τρείς μήνες, να κάνει μία επαναληπτική εξέταση και μας είπαν στο ιατρικό κέντρο για ποιό πρόβλημα ήρθατε εδώ, δεν υπήρχε τίποτα.

Ορμώμενη λοιπόν εγώ από αυτό το γεγονός που είχε δεί τόση μεγάλη βελτίωση ο άντρας μου λέω θα ξαναπάω πάλι. Κατ'αρχήν μπόρεσε και μου έκανε μία δίαιτα και έχασα 13 κιλά. Έκανα τώρα τις εξετάσεις μου γιατί σε δεκαπέντε μέρες θα έρθω με νέο τρίπλεξ να με δεί, δεν αισθάνομαι τίποτα, είμαι μία χαρά στην υγεία μου, δεν ζαλίζομαι καθόλου, έχω επανέλθει πάλι στη ζωή μου κανονικά, κάνω γυμναστική, είμαι με τα πρόσωπα της οικογενείας μου φυσιολογική, και τί να σας πώ τώρα.. Χρωστώ τη ζωή μου στην ομοιοπαθητική.

Νομίζω ότι δεν μπόρεσε η κλασσική ιατρική να μου κάνει τίποτα. Να σας συμπληρώσω ότι βασανιζόμουνα πάρα πολλά χρόνια να αδυνατίσω. Και δεν μπορούσα να το κατορθώσω αυτό καθόλου. Με τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και με τη δίαιτα την οποία μου όρισε χωρίς να με κουράσει, χωρίς να πεινάσω χωρίς να υποφέρω έχασα αυτά τα 13 κιλά ανώδυνα.

Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι περίπου πριν ένα μήνα - είκοσι μέρες έβγαλα έρπη ζωστήρα, ο οποίος απ'ό,τι άκουγα από τον κόσμο έπρεπε να πονάω πολύ να υποφέρω, να μην μπορώ να σταθώ. Εγώ έβγαλα ένα έκζεμα ας το πώ έτσι στο πόδι μου, το οποίο μετά από μία βδομάδα περίπου επικοινώνησα με την ομοιοπαθητική. ?Ηρθα εδώ, το είδανε πράγματι ότι ήταν αυτό, αυτό δεν είχε απλωθεί και πήγα και στου Συγγρού για επιβεβαίωση. Εκεί όταν με είδαν οι γιατροί μου είπαν απορώ, μία βδομάδα το έχετε αυτό, πώς δεν έχει απλώσει και πώς δεν έχετε γεμίσει όλη, να πονάτε να μην μπορείτε να σταθείτε. Εγώ, βέβαια μέσα μου ήξερα τί ακριβώς συνέβαινε.

Στην ομοιοπαθητική, μου είπαν δεν θα πάρετε τίποτα από αυτά τα φάρμακα. Μού έδωσαν λοιπόν τριών ημερών θεραπεία από τέσσερα χάπια ανά μισή ώρα και δύο αλοιφές, και αυτά ήταν τα φάρμακα του έρπη ζωστήρος. Οπότε όχι μόνο έγινα καλά, δεν συμβαίνει τίποτα, λές και δεν πέρασε τίποτα από πάνω μου και είμαι πολύ ευτυχής. Και έκανα βέβαια και άλλη διαφήμιση.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ (ΣΚΥΛΟΣ) ΧΡΟΝΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ) ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΟΙΔΗΜΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ) ΟΙΔΗΜΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΦΟΒΙΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ) ΦΟΒΙΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ (ΣΚΥΛΟΣ) ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΙΟΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΑΤΩΝ (ΓΑΤΑ) ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΙΟΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΑΤΩΝ (ΓΑΤΑ)
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΩΤΙΤΙΔΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ) ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΩΤΙΤΙΔΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ (ΣΚΥΛΟΣ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΚΡΑΤΕΙΑ (ΣΚΥΛΟΣ) ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΚΡΑΤΕΙΑ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α.Γ. 35 + Δ.Μ. 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.