Skip to main content
Υπογονιμότητα και Προηγμένη Ομοιοπαθητική

Υπογονιμότητα και Προηγμένη Ομοιοπαθητική

Υπογονιμότητα και Προηγμένη Ομοιοπαθητική

Υπογονιμότητα είναι η αδυναμία ενός ατόμου να συλλάβει παρά την προσεκτικά προγραμματισμένη, απροστάτευτη σεξουαλική επαφή για 2 χρόνια. Υπάρχουν 168 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως που υποφέρουν από υπογονιμότητα, με αποτέλεσμα αισθήματα αποτυχίας, αμηχανίας ή προσωπικές απογοητεύσεις, που με τη σειρά τους οδηγούν σε τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγο, την οικογένεια και τον κοινωνικό κύκλο. 
Αυτό το άρθρο έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία της χρήσης των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, παρουσιάζοντας μία μελέτη στην οποία συμπεριλήφθηκαν επτά ζευγάρια που έπασχαν από υπογονιμότητα, τα οποία συνέλαβαν μετά από θεραπεία με σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής. 
Οι γυναίκες και οι άντρες που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν μεταξύ 26 και 38 ετών και παρουσίαζαν όλοι υπογονιμότητα. Βασικά αίτια της υπογονιμότητας στις γυναίκες ήταν το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, η υπερπρολακτιναιμία, ο υπερθυρεοειδισμός, τα ινομυώματα της μήτρας και το ιστορικό αφροδίσιων λοιμώξεων, ενώ στους άνδρες ήταν η ολιγοσπερμία, η κιρσοκήλη και η στυτική δυσλειτουργία. Τα κλινικά στοιχεία έχουν δείξει ότι οι περισσότερες από τις περιπτώσεις υπέφεραν από συνεχές ψυχικό στρες και άγχος για διάφορους λόγους. Σε έξι από τις επτά περιπτώσεις, παρατηρήθηκε ότι η γυναίκα σύντροφος βρισκόταν σε έντονο στρες και ανησυχίες, που εκδηλώνονταν ως υπερβολική ευαισθησία, τάσεις κλάματος, φόβος για το σκοτάδι και ανεξήγητο θυμό.
Σε όλους χορηγήθηκαν σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, τόσο για υποστήριξη και ενίσχυση του γεννητικού τους συστήματος, όσο και τόνωσης της ψυχικής διάθεσης και αντιμετώπισης τους στρες. Και τα επτά ζευγάρια συνέλαβαν με επιτυχία. Τρία από τα ζευγάρια κατάφεραν και συνέλαβαν μόλις μέσα σε 2 μήνες, ενώ δύο ανταποκρίθηκαν μέσα στον τρίτο μήνα της θεραπείας. Ένα από τα ζευγάρια συνέλαβε τον τέταρτο μήνα και το έβδομο ζευγάρι χρειάστηκε 8 μήνες για να έχει μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Συμπεραίνουμε λοιπόν την χρησιμότητα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, καθώς με τα σκευάσματά της τονώνει τον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχοδιανοητικά, ώστε με τις δικές του βιολογικές δυνάμεις να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και έτσι τα άτομα να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα της σύλληψης και της επιτυχημένης εγκυμοσύνης.