Skip to main content

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ

Είναι γεγονός μεγάλης αναγνώρισης ότι εγκρίθηκε από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες βάσει και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας η πλήρης σειρά κτηνιατρικών ομοιοπαθητικών φαρμακευτικών συνθέσεων της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής.

Στο www.ego.gr που είναι ο δικτυακός τόπος των 72.000 περίπου φίλων της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, θα βρείτε μαρτυρίες και στοιχεία για τις εφαρμογές της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στους ανθρώπους και τα ζώα.

ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

*1.Τα ζώα συντροφιάς που τα αγαπάμε και συμβιώνουμε μαζί τους όπως σκυλάκια, γατάκια και άλλα μικρά ζώα και πτηνά.

*2.Τα ζώα εκτροφής που εκτρέφονται για τα προϊόντα τους όπως αιγοπρόβατα, αγελάδες , χοίρους, κοτόπουλα και κάθε είδους ζώα που χρησιμεύουν στη ζωική παραγωγή.

*3.Τα άλογα και τις καμήλες που είναι μεγάλα ζώα συντροφιάς και συμβίωσης και παίρνουν μέρος σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες παρέα με τον άνθρωπο.

*4.Τις μέλισσες που αποτελούν βασικό παράγοντα της επιβίωσης του οικοσυστήματος.

*5.Τα ψάρια εκτροφής στο ιχθυοτροφείο.

Τηλ 6998909315

Ο Ευρωπαϊκός νόμος ορίζει τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ως θεραπεία προτεραιότητας σε βιολογική κτηνοτροφία, μελισσοκομία και ιχθυοκαλλιέργειες.

Στο https://healthing.edu.gr/course/natural-therapies που είναι ο ιστότοπος των e-learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μπορείτε να εγγραφείτε στο e-learning με τίτλο «Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες» μέρος του οποίου είναι η Προηγμένη Ομοιοπαθητική. Με τη βεβαίωση παρακολούθησης που θα πάρετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε μια δραστηριότητα αξιοποίησης της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο www.blesstia.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τα προϊόντα της πρωτοποριακής φαρμακοβιομηχανίας παραγωγής των Προηγμένων Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων. Στο www.efex.gr θα βρείτε την Blesstia Ltd και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην έρευνα, παρασκευή και διανομή ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. ομοιοπαθητικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Στο τηλ. 6998909315 και στο support@ego.gr ρωτήστε ότι χρειάζεστε για να σχηματίσετε τη δική σας άποψη.