Skip to main content
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία ασφαλής μορφή θεραπείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία ασφαλής μορφή θεραπείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία ασφαλής μορφή θεραπείας

Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική είναι μία ασφαλής θεραπεία. Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι μη τοξικά και αβλαβή και δεν έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Οι ασθενείς που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν συμβατικά συνταγογραφούμενα φάρμακα λόγω παρενεργειών μπορούν συχνά να χρησιμοποιούν με ασφάλεια φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, τα οποία λόγω της τεχνολογίας παραγωγής τους, δεν έχουν παρενέργειες.  
Οι περισσότερες παιδικές παθήσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν πολύ αποτελεσματικά και γρήγορα με τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής χωρίς να προκαλέσουν παρενέργειες. Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής δεν επηρεάζουν την ικανότητα του οργανισμού να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες και δεν προκαλούν αλλεργίες, ούτε βλάβες ακόμη και αν διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν παρουσιάζουν τοξικότητα, εθισμό ή εξάρτηση. Εκατομμύρια κόσμου τα χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, τα παιδιά τους, τα κατοικίδια ζώα τους χωρίς επικίνδυνες σωματικές επιπτώσεις. 
Για τα ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής χρησιμοποιούνται:  
1ον αδρανείς ταμπλέτες μικροκρυσταλλικής κυτταρίνης, οι οποίες μπορούν να ληφθούν και από διαβητικούς και από αλλεργικούς ασθενείς και 2ον από το υγρό ομοιοπαθητικό φάρμακο. Οι αδρανείς ταμπλέτες είναι το έκδοχο πάνω στο οποίο γίνεται εμβροχή του υγρού ομοιοπαθητικού φαρμάκου στο εργαστήριο του φαρμακοποιού. Τόσο οι αδρανείς ταμπλέτες, όσο και το υγρό φάρμακο είναι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η Προηγμένη Ομοιοπαθητική.
 

Ο φαρμακοποιός πραγματοποιεί την φαρμακοτεχνική εργασία της εμβροχής του υγρού φαρμάκου πάνω στις αδρανείς ταμπλέτες ακολουθώντας τους κανόνες του GMP (Good Manufacturing Practice) και παρασκευάζει το γαληνικό τελικό ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είναι κατάλληλο για χρήση από τον τελικό καταναλωτή. Η τελική, λοιπόν, φαρμακοτεχνική εργασία εμβροχής γίνεται από τον φαρμακοποιό στο εργαστήριο του φαρμακείου, για να παρασκευαστεί το τελικό ομοιοπαθητικό φάρμακο που θα δοθεί στον καταναλωτή.