Skip to main content
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία αποτελεσματική μορφή θεραπείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία αποτελεσματική μορφή θεραπείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: μία αποτελεσματική μορφή θεραπείας

Εκατομμύρια ασθενείς ανά τον κόσμο, που έχουν ακολουθήσει θεραπεία με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μία αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας τόσο σε οξείες όσο και σε χρόνιες παθήσεις. Μπορεί να προσφέρει μακροχρόνια έως και μόνιμα αποτελέσματα, καθώς θεραπεύει την ασθένεια από τις ρίζες της, για τις περισσότερες παθήσεις.

Το σύνολο των κλινικών στοιχείων για την αποτελεσματικότητα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής συνεχίζει να συσσωρεύεται. Αρκετές ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι τα ¾ των ασθενών με χρόνιες παθήσεις ανέφεραν ότι ένιωθαν «πολύ καλύτερα» έως και «εντελώς καλά» μετά από Προηγμένη Ομοιοπαθητική θεραπεία. Επίσης μία σειρά από αυστηρές κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η Προηγμένη Ομοιοπαθητική έχει πολύ υψηλότερα αποτελέσματα απ΄ό,τι το placebo ή το λεγόμενο «εικονικό φάρμακο». Συγκεκριμένα το θεραπευτικό αποτέλεσμα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά το 80% ενώ το θεραπευτικό αποτέλεσμα του placebo δεν υπερβαίνει το 25%.

Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική είναι μία αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα αντιβιοτικά σε μολυσματικές ασθένειες, χωρίς τοξικές παρενέργειες και επιφέροντας ταχεία ανάρρωση. Οι ιογενείς λοιμώξεις αντιμετωπίζονται επίσης πολύ καλά με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική. Επιπλέον, είναι πολύ αποτελεσματική και σε μία ποικιλία θεμάτων που εμφανίζονται στα παιδιά όπως προβληματική συμπεριφορά και διάσπαση προσοχής. Άλλες παθήσεις που αντιμετωπίζονται με επιτυχία είναι: δερματικές παθήσεις, όπως η ακμή ή το έκζεμα, ψωρίαση, κονδυλώματα, αρθρίτιδες, ινομυαλγία, αλλεργίες, πονοκέφαλοι, γαστρίτιδες, ιγμορίτιδες, κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία και πολλές πολλές άλλες.  

Παρόλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Προηγμένη Ομοιοπαθητική δεν συμφωνεί με την απότομη διακοπή των χημικών φαρμάκων προκειμένου να αρχίσει κάποιος την λήψη ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Το ομοιοπαθητικό φαρμακευτικό σχήμα δεν έρχεται να υποκαταστήσει την χημική ή άλλη θεραπεία που ήδη λαμβάνει ο ασθενής. Ο γιατρός χορηγεί το ομοιοπαθητικό φαρμακευτικό σχήμα παράλληλα με οποιοδήποτε χημικό φάρμακο λάμβανε εξ αρχής ο ασθενής και προβαίνει στην σταδιακή ελάττωση ή διακοπή του χημικού φαρμάκου, εφόσον ο οργανισμός του ασθενούς το επιτρέπει. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική συνεργάζεται με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, σε όλα τα επίπεδα.