Skip to main content
Που διαφέρει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική από την κοινή Ομοιοπαθητική;

Που διαφέρει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική από την κοινή Ομοιοπαθητική;

Που διαφέρει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική από την κοινή Ομοιοπαθητική; 

Επειδή όλα εξελίσσονται και στην επιστήμη δεν μένει τίποτα στάσιμο και τίποτα έξω από την φυσική εξέλιξη του ερευνημένου και αποδεδειγμένου που εμπίπτει στην επιστημονική εξέλιξη σημειώνουμε ότι:
1)  Η κοινή ομοιοπαθητική έχει πρόβλημα και αντιδοτείται από τον καφέ, την μέντα και την κάμφορα. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική και συγκεκριμένα οι ομοιοπαθητικές φαρμακευτικές συνθέσεις της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής δεν έχουν καμία εξάρτιση και κανέναν επηρεασμό από τον καφέ, την μέντα και την κάμφορα, διότι είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να περιέχουν ένα μικρό τμήμα τους δομημένο με έξυπνο τρόπο ώστε να απασχολεί και να εξουδετερώνει τον καφέ, την μέντα και την κάμφορα και το υπόλοιπο μεγάλο μέρος της σύνθεσης να κάνει την θεραπευτική του δράση ανενόχλητα. Αυτό σημαίνει εξέλιξη. 
2) Η κοινή Ομοιοπαθητική επηρεάζεται από τα χημικά φάρμακα. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική δεν επηρεάζεται από τα χημικά φάρμακα και από καμία γενικώς φαρμακευτική ουσία, όσο βαριά κι αν είναι, πχ κορτιζόνη ή αντικαρκινικά φάρμακα. Μπορεί δηλαδή κάποιος που παίρνει κορτιζόνη ή αντικαρκινικά φάρμακα ή οποιοδήποτε άλλο χημικό φάρμακο να πάρει παράλληλα και ομοιοπαθητικές φαρμακευτικές συνθέσεις της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό διότι οι παραπάνω ομοιοπαθητικές συνθέσεις είναι κατασκευασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να ξεπερνούν την όποια αντιδοτούσα δράση οποιουδήποτε χημικού παράγοντα. 
3) Στην κοινή Ομοιοπαθητική το "κατάλληλο" φάρμακο για τον ασθενή το επιλέγει ένας θεραπευτής ο οποίος μέσα από την υποκειμενικότητα των γνωστικών στοιχείων του ιστορικού είναι φυσικό να έχει μεγάλη πιθανότητα λάθους με αποτέλεσμα να συγχέουν σήμερα την κοινή Ομοιοπαθητική με το Placebo effect, το οποίο δεν ξεπερνά σε αποτελεσματικότητα το 20-22%. Αυτό οφείλεται σε κακή διαχείριση των αποτελεσμάτων της κοινής Ομοιοπαθητικής. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική χορηγεί τις ομοιοπαθητικές φαρμακευτικές συνθέσεις, οι οποίες περιέχουν από 40-120 θεραπευτικούς παράγοντες (ομοιοπαθητικά φάρμακα) έτσι ώστε ο ίδιος ο οργανισμός να έχει την δυνατότητα και την άνεση να διαλέξει για τον εαυτό του το κατάλληλο φάρμακο που χρειάζεται κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό η Προηγμένη Ομοιοπαθητική βελτιώνει μια παλιά ευαισθησία της κοινής Ομοιοπαθητικής και από μειονέκτημα την μετατρέπει σε πλεονέκτημα. 
Κατά τον ίδιο τρόπο της συγκριτικής μελέτης υπάρχουν και μερικές δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία που διαφοροδιαγνωρίζουν την κοινή Ομοιοπαθητική με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική. 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι φαρμακευτικές ομοιοπαθητικές συνθέσεις της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής κατασκευάζονται με πρώτες ύλες που διαθέτουν την ανώτερη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας που ονομάζεται GMP (Good Manufacturing Practice) και εφαρμόζεται στην παραγωγή οποιουδήποτε φαρμάκου. Έτσι διασφαλίζεται ότι το προϊόν είναι επιστημονικά άρτιο και ασφαλές, ειδικότερα όταν αφορά χρήση και διαχείριση ομοιοπαθητικών πρώτων υλών. 
Αυτές είναι μερικές από τις βασικές διαφορές της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής από την κοινή Ομοιοπαθητική.