Skip to main content
Η συμβολή της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, ως παράλληλη θεραπεία, στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Η συμβολή της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, ως παράλληλη θεραπεία, στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Η συμβολή της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, ως παράλληλη θεραπεία, στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού

Σε πολλές κλινικές παγκοσμίως πολλές γυναίκες που υποφέρουν από καρκίνο του μαστού επιλέγουν την Προηγμένη Ομοιοπαθητική σαν συμπληρωματική θεραπεία και ως μέσο για να βοηθηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια ή μετά τις χημειοθεραπείες ή τις ανοσοθεραπείες τους. 

Τα αντικαρκινικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στοχεύουν στο να σκοτώσουν τα ταχέως αναπτυσσόμενα καρκινικά κύτταρα. Παράλληλα όμως επηρεάζονται και φυσιολογικά κύτταρα του ασθενούς στον μυελό των οστών, στο πεπτικό σύστημα, στο αναπαραγωγικό σύστημα και στους θύλακες της τρίχας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ασθενείς, κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους, να εμφανίζουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως αλωπεκία, κόπωση, ναυτία, εμετούς και διάρροιες ή δυσκοιλιότητα. Μάλιστα οι γυναίκες που ακολουθούν θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού εμφανίζουν συχνά επιπλέον συμπτώματα τύπου εμμηνόπαυσης. 

Μετά από μαρτυρίες πολλών γυναικών, που εμφάνισαν καρκίνο του μαστού, και ακολούθησαν θεραπεία με φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, παράλληλα με τις χημειοθεραπείες ή τις ανοσοθεραπείες τους, διαπιστώθηκαν σημαντικές αλλαγές βελτίωσης στο συνολικό επίπεδο υγείας τους ασθενούς μετά το τέλος της θεραπείας τους. Ανέφεραν ότι μετά την χορήγηση των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, οι παρενέργειες των χημειοθεραπειών ήταν σημαντικά ηπιότερες και όσο περνούσε ο καιρός σε πολλές περιπτώσεις εξαφανιζόντουσαν. Επίσης μετά το τέλος των χημικών θεραπειών τους οι παραπάνω ασθενείς ανακτούσαν πολύ γρηγορότερα τις σωματικές και ψυχικές τους δυνάμεις και είχαν ένα συνολικά καλύτερο επίπεδο υγείας. Τέλος, σημείωσαν ότι και η ψυχολογία τους ήταν καλύτερη και ότι η θεραπεία με τα παραπάνω σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής τους βοήθησε να είναι πιο ήρεμοι και θετικοί κατά τη διάρκεια των δύσκολων χημικών θεραπειών τους. 

Γίνεται σαφές ότι τα σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων όπως αυτή της χημειοθεραπείας.