Skip to main content
Η χρήση της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής μετεγχειρητικά

Η χρήση της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής μετεγχειρητικά

Η χρήση της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής μετεγχειρητικά.

Οι χειρουργοί εδώ και πολλά χρόνια, ψάχνουν σε ερευνητικό επίπεδο τρόπους και μεθόδους για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους μετεγχειρητικά, τρόπους πιο γρήγορης επούλωσης των πληγών, μείωσης του πόνου και εξάλειψης των μετεγχειρητικών ουλών. Μέσα στην γκάμα των λύσεων που αναζητούν οι χειρουργοί βρίσκονται και τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, τα οποία έχουν την δυνατότητα να δώσουν λύσεις στην ανακούφιση πολλών από τα ανωτέρω συμπτώματα.   
Πριν περίπου μια δεκαετία, έγινε μία έρευνα σε δημόσιο νοσοκομείο, κατά την οποία μελετήθηκε η συμβολή της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στους παραπάνω στόχους. Ένα γκρουπ 40 ασθενών που μόλις είχαν υποστεί χειρουργική επέμβαση βαλβίδας χωρίστηκε σε δύο ισάριθμες ομάδες. Στην μία ομάδα χορηγήθηκαν, 3 φορές την ημέρα, συγκεκριμένες συνθέσεις της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, που περιλαμβάνουν ομοιοπαθητικά φάρμακα που υποστηρίζουν τον οργανισμό μετεγχειρητικά και στην άλλη ομάδα χορηγήθηκε ένα χημικό φάρμακο 3 φορές την ημέρα. Στα δύο γκρουπ μελετήθηκαν για το επόμενο χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων ο μετεγχειρητικός ερεθισμός, η κινητικότητα του ασθενούς, η ένταση του πόνου και η χρήση αναλγητικών. Τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στους ασθενείς που επιλέχθηκαν στην ομάδα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής ήταν αυτά τα οποία με βάση την ιδιοσυγκρασιακή τους εικόνα είχαν μεγαλύτερη συγγένεια προς την ιδιοσυγκρασία των ασθενών. 
Μετά από 2 εβδομάδες οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ασθενείς που λάμβαναν τα σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής παρουσίασαν στατιστικά ταχύτερους ρυθμούς ανάρρωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ουσίες παρουσίασαν ισοδύναμα αποτελέσματα στην βελτίωση του μετεγχειρητικού ερεθισμού, αλλά το γκρουπ των ατόμων που λάμβαναν συνθέσεις της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής παρουσίασαν πιο γρήγορη μείωση στην ένταση του πόνου και συμπερασματικά μικρότερη κατανάλωση αναλγητικών και ταυτόχρονα η κινητικότητα του ασθενούς βελτιώθηκε γρηγορότερα σε σχέση με το γκρουπ των ασθενών που λάμβαναν την χημική ουσία. Επιπρόσθετα το γκρουπ των ατόμων που λάμβαναν την χημική ουσία παραπονέθηκαν για δυσανεξίες και εντερική δυσφορία, σε αντίθεση με το γκρουπ της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής που δεν παρουσίασε κάποιο τέτοιου είδους σύμπτωμα. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική με τις συνθέσεις που χρησιμοποιεί αποτελεί αποδεδειγμένα μία μέθοδο υποστήριξης του οργανισμού και ενδυνάμωσής του σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιουδήποτε τύπου δυσκολία και δοκιμασία, όπως είναι το να υποστεί μία χειρουργική επέμβαση. Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής προετοιμάζουν τον οργανισμό προεγχειρητικά και τον βοηθούν μετεγχειρητικά ώστε να επουλωθεί και να επανέλθει γρήγορα και χωρίς παρενέργειες.