Skip to main content

ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Οι μέρες που περνάμε είναι οι μέρες του μεγάλου στρες, του άγχους, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας.    

Όλοι προσπαθούμε να κρατούμε βαθειά μέσα μας τη σπίθα της αισιοδοξίας, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα είναι αυτό το τέλος και τι δαπάνες ενέργειας θα απαιτήσει από τον οργανισμό μας για να επιβιώσει και να φτάσει μέχρι το πολυπόθητο τέλος.    

Αυτό που όλοι γνωρίζουμε αλλά και το νοιώθουμε έντονα, είναι ότι χρειαζόμαστε μια ενίσχυση. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτή την εποχή τη δύσκολη, όλο και περισσότερο νοιώθουμε την ανάγκη για εσωτερική βοήθεια, για ενέργεια, για στήριξη. Κάποιοι δεν γνωρίζουν τρόπους να αναπληρώνουν την ενέργεια τους και να ενισχύουν την άμυνα τους. Άλλοι γνωρίζουν λίγα πράγματα και άλλοι περισσότερα.     

Εκείνοι όμως που μπορούν να είναι σίγουροι για αυτό που προτείνουν είναι όσοι έχουν μια προσωπική εμπειρία βοήθειας και ενίσχυσης του οργανισμού τους από την ομοιοπαθητική.    

Το γεγονός που μετράει περισσότερο από κάθε θεωρεία είναι η προσωπική εμπειρία.    

Οι θεωρίες όσο πειστικές ή άσχετες και αν είναι, δεν παύουν να είναι θεωρίες.    

Η προσωπική εμπειρία όμως έχει τη σφραγίδα του γνήσιου του αυθεντικού και τη σιγουριά της πραγματικής αλήθειας που ζει κανείς.     Όταν κάποιος παίρνει ομοιοπαθητική θεραπεία και νοιώθει ενισχυμένος, νοιώθει καλλίτερα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την προσωπική του εμπειρία και καμιά θεωρητική προσέγγιση δεν μπορεί να την κλονίσει γιατί είναι κάτι που το ζει και το νοιώθει ο ίδιος.   

Εμείς οι άνθρωποι της Ελληνικής Γραμματείας Ομοιοπαθητικής εκτός από την προσωπική μας εμπειρία για την ενισχυτική δράση της ομοιοπαθητικής έχουμε και τις χιλιάδες εμπειρίες και μαρτυρίες των ανθρώπων που τη δοκίμασαν και ευεργετήθηκαν από αυτήν. Πολλές από τις εμπειρίες και μαρτυρίες τους βρίσκονται σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο. Πέρα όμως και από αυτή ακόμη τη μαρτυρία, εκείνο που μετράει πολύ περισσότερο, είναι η προσωπική εμπειρία.    

Αν νοιώθετε την ανάγκη για ενίσχυση του οργανισμού σας αξίζει να δοκιμάσετε την ομοιοπαθητική.    

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να την συγκρίνουμε με οτιδήποτε άλλο διότι πιστεύουμε ότι οι συγκρίσεις είναι συνήθως εκ του πονηρού. Εμείς απλά έχουμε την θετική εμπειρία της ομοιοπαθητικής και θέλουμε να τη μοιραστούμε και με άλλους. Το σίγουρο είναι ότι και η ομοιοπαθητική δεν θα σας βάλει σε διλήμματα. Η σωστή ομοιοπαθητική ποτέ δεν πρόκειται να σε υποχρεώσει να διαλέξεις αυτό ή εκείνο.    

Ο καθένας έχει την άποψη του για τη θεραπεία και είναι ελεύθερος να την ακολουθήσει. Το κλινικά αποδεδειγμένο είναι ότι η σύγχρονη ομοιοπαθητική μπορεί να εφαρμοστεί παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ή ενίσχυση του οργανισμού διότι η δράση της είναι τελείως ανεξάρτητη και πρωτογενής. Η ομοιοπαθητική δίνει στον οργανισμό την ενέργεια για να λειτουργήσει σωστά και με βάση την ιδιοσυγκρασία του.    

Αν οι συνθήκες της ζωής ή οι επιλογές μας καταναλώνουν την ενέργεια του ομοιοπαθητικού φαρμάκου για την αντιμετώπιση των κακών επιπτώσεων ή για την αντιμετώπιση των παρενεργειών μιας χημικής θεραπείας, είναι κάτι που εξαρτάται από τις προσωπικές επιλογές του καθενός. Το βέβαιο είναι ότι σε κάθε περίπτωση η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει.   

Μαζί με τις ευχές μας για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ κάνουμε και την πρόταση για ένα πολύ χρήσιμο δώρο στον εαυτό μας.    

Μια ομοιοπαθητική ενίσχυση του οργανισμού.    

Δεν έχει παρενέργειες και δεν θέτει διλλήματα. Είναι εκεί για όσους νοιώθουν ότι την χρειάζονται.    

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ.