Skip to main content
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Αποτελεσματικότητα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης

Αποτελεσματικότητα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης

Η κατάθλιψη βαριάς μορφής είναι ένα είδος ασθένειας που δεν ανταποκρίνεται εύκολα στις κοινές χημικές θεραπείες. Οι ασθενείς που πάσχουν από τέτοια κατάθλιψη συνήθως έχουν δοκιμάσει όλα τα χημικά φάρμακα που υπάρχουν. Ωστόσο, το ποσοστό απόκρισης είναι μέτριο και σε πολλές περιπτώσεις ανεπαρκές ή ανύπαρκτο. 
Μια δύσκολη μορφή ανθεκτικής κατάθλιψης εμφανίστηκε πρόσφατα, το 2021, και αφορούσε μία νεαρή κοπέλα 19 ετών, που το περίεργο στην υπόθεσή της ήταν ότι εμφάνιζε κατάθλιψη από την ηλικία των 5 ετών. Η συγκεκριμένη κοπέλα μετά από μεγάλη απογοήτευση, αφού η χημική θεραπεία δεν της έφερε κανένα αποτέλεσμα, στράφηκε προς την Προηγμένη Ομοιοπαθητική. Μετά από 4 μήνες θεραπείας με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική, εμφάνισε μεγάλη βελτίωση στην διάθεσή της, μία σταδιακή και διαρκή μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και προοδευτικά μετά από 8 μήνες έφτασε πια στο σημείο να μην χρειάζεται ούτε τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής. 

Η περίπτωση αυτή δείχνει καθαρά ότι η θεραπεία με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να φανεί απίστευτα χρήσιμη σε τέτοιες καταστάσεις ανθεκτικής κατάθλιψης. Με τη Θεραπεία της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, επήλθε το τελικό αποτέλεσμα που ανακούφισε την ασθενή και την έκανε να αρχίσει πάλι να γελάει και να ξαναβρίσκει τον εαυτό της.