Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

Εμείς

Είμαστε 24.000 περίπου άνθρωποι από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ευεργετηθήκαμε από την ομοιοπαθητική και οργανώσαμε το σωματείο Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής ( Ε.Γ.Ο ) όπου βρίσκουν έκφραση όλοι οι φίλοι της θαυμάσιας αυτής επιστήμης.

Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον οργανισμό μας ώστε να έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε εμείς για το γιατρό και τη θεραπεία μας. Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε ανθρώπινη συνεργασία με τον γιατρό μας και δεν δεχόμαστε να αποφασίζουν οι άλλοι για μας με τον μανδύα της απόλυτης και απρόσιτης αυθεντίας. Σεβόμαστε τους γιατρούς μας, τους εμπιστευόμαστε και δεχόμαστε την επιστημονική τους άποψη αλλά δεν δεχόμαστε να μας αφαιρείται το δικαίωμα να συναποφασίζουμε μαζί τους για τον εαυτό μας. Είμαστε αυτοί που αναζητούμε τις πιο ανώδυνες, για την υγεία μας και την τσέπη μας, θεραπευτικές λύσεις. Είμαστε αυτοί που απευθύνθηκαν στην ομοιοπαθητική ενώ βρίσκονταν σε αδιέξοδο και βρήκαν αποτελεσματικές και διαρκούσες λύσεις στα προβλήματά τους. Είμαστε αυτοί που πετύχαμε ένα υψηλό επίπεδο υγείας και πρόληψης με την ομοιοπαθητική, γι αυτό και σαν μέλη μιας κοινωνίας που αναζητά πάντα το καλύτερο, νοιώθουμε την υποχρέωση να μεταφέρουμε την εμπειρία μας και σε άλλους που ίσως την χρειάζονται.

Ο σύλλογος μας είναι ανοιχτός σε όποιον νοιάζεται για τον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο με ευρύτητα και υπευθυνότητα.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας τα μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε τακτικά, επίτιμα και ex officio.

    -Τακτικά μέλη μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε πρόσωπα αποδέχονται τους σκοπούς του σωματείου, ανεξάρτητα από το φύλο ή την εθνικότητα και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν προταθεί από δύο τακτικά μέλη.

      -Επίτιμα μέλη μπορούν να ανακηρυχτούν από το Διοικητικό Συμβούλιο πρόσωπα που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για την εκπλήρωση των σκοπών του Συλλόγου.

     -Ex officio μέλη μπορούν να ανακηρυχτούν από το Διοικητικό Συμβούλιο επιστήμονες που έχουν εξειδικευμένη γνώση σχετικά με την επιστήμη της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Στόχοι του Συλλόγου είναι:

 •   Η συμβολή στη διάδοση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.
 •   Η διαφώτιση της κοινής γνώμης σχετικά με:

α) την αξία της ομοιοπαθητικής ως θεραπευτικού συστήματος
β) τη σημασία της ομοιοπαθητικής στην επιδίωξη του αγαθού της υγείας
γ) τη σπουδαιότητα της προσφοράς της ομοιοπαθητικής στην πάσχουσα ανθρωπότητα

 •  Η αναγνώριση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής από την Πολιτεία.
 •  Η δημιουργία δεσμών μεταξύ των μελών του και η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξή τους.

Οι σκοποί του Συλλόγου επιτυγχάνονται
με τα παρακάτω μέσα και δραστηριότητες:

 •  Με την ανάπτυξη κάθε είδους μορφωτικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας.
 •  Με τη διεξαγωγή σεμιναρίων, διαλέξεων, συζητήσεων και οποιασδήποτε άλλης σχετικής δραστηριότητας.
 •  Με την έκδοση εντύπων, προβολή ταινιών, ίδρυση και λειτουργία βιβλιοθήκης-εντευκτηρίου.
 •  Με δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις, συνεργασίες με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
 •  Με τη συνεργασία με επιστημονικούς, πνευματικούς οργανισμούς ή οργανώσεις, με άλλους συλλόγους, με ενώσεις ή συνδέσμους, με ασφαλιστικούς φορείς και γενικά με κάθε ανάλογο φορέα Ελληνικό, ξένο ή διεθνή.
 •  Με τη μελέτη όλων των ζητημάτων, την υποβολή εισηγήσεων και την παρακολούθηση νομοθετικών ή άλλων μέτρων που επηρεάζουν τους σκοπούς και τα συμφέροντα του Συλλόγου, την υποβολή αναφορών, αιτήσεων και υπομνημάτων καθώς και την αποστολή αντιπροσωπειών στη Βουλή των Ελλήνων ή σε άλλες Αρχές, σχετικά με τα πιο πάνω.
 •  Με αιμοδοσία, εράνους, λαχειοφόρο αγορά, συναυλίες, εκθέσεις, εκδόσεις, ραδιοσταθμό, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η δημιουργία αυτών των ιστοσελίδων είναι ένα από τα μέσα μας για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου μας. Θα εμπλουτίζονται με όλα τα νεότερα που αφορούν την ομοιοπαθητική κυρίως στην Ελλάδα. Θα έχουμε όμως υπεύθυνη ενημέρωση και από το εξωτερικό.

 

Οι γιατροί μας

Θεωρούμε υποχρέωση μας να αναφερθούμε και στους ανθρώπους που μας βοήθησαν με την ομοιοπαθητική επιστήμη τους, διότι αυτοί είναι οι επιστήμονες που δημιούργησαν όλους εμάς τους ευεργετηθέντες από την ομοιοπαθητική και ουσιαστικά αποτελούν την αιτία της δημιουργίας του σωματείου μας.

Η αναφορά αυτή γίνεται διότι οι ομοιοπαθητικοί γιατροί μας, μπήκαν το 1995 στο μάτι του κυκλώνα της δημοσιότητας. Έγιναν δημόσια πρόσωπα. Συζητήθηκαν από όλους μας. Κρίθηκαν, κατακρίθηκαν, ανακρίθηκαν και διακρίθηκαν. Δημοσιοποιήθηκε κάθε πτυχή της ιδιωτικής τους ζωής. Έτσι εφόσον πρόκειται πλέον για δημόσια και πολυσυζητημένα πρόσωπα, έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να μιλήσουμε για αυτούς. Ιδιαίτερα όταν εμείς είμαστε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουμε και τους ζούμε χρόνια, άρα είμαστε οι πιο υπεύθυνοι για να εκφράσουμε γνώμη για αυτούς. Τους ομοιοπαθητικούς γιατρούς μας, τους γνωρίζουμε ως επιστήμονες αλλά και ως ανθρώπους. Τους ζήσαμε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για αυτούς απροκατάληπτα, χωρίς φόβο και πάθος και πάνω από όλα υπηρετώντας μόνο την ενημέρωση και την υποστήριξη της ομοιοπαθητικής όπως οι καταστατικοί μας σκοποί προβλέπουν.

 

Ο Εμπνευστής

Ο γιατρός Σπύρος Διαμαντίδης γεννήθηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη της Θράκης όπου τελείωσε και το γυμνάσιο. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος από τους γνωστότερους στην Ελλάδα. Το όνειρο του από μικρή ηλικία ήταν να σπουδάσει ιατρική και να υπηρετήσει τον πάσχοντα άνθρωπο. Το πραγματοποίησε σπουδάζοντας ιατρική στην Αθήνα και ερχόμενος έτσι σε αντίθεση με τον πατέρα του που ήθελε να κάνει τον γιό του δικηγόρο. Όταν έφτασε στο 5ο έτος της ιατρικής, διαπίστωσε ότι το όραμα του ήταν πολύ μακριά από αυτό που προσέφερε η συμβατική ιατρική. Διαπίστωσε ότι είχε κάνει μια μεγάλη θυσία διαταράσσοντας ακόμη και τις σχέσεις του με τον πατέρα του προς χάριν μιας επιστήμης που τελικά δεν ανταποκρινόταν πλήρως στο όραμά του. Τότε άρχισε να ερευνά τον μη συμβατικό χώρο της ιατρικής όπου ανακάλυψε την ομοιοπαθητική. Πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και έγινε αμέσως μαθητής του μεγάλου καθηγητή της ομοιοπαθητικής P.Schmidt στη Γενεύη. Σπούδασε σε πολλούς από τους παραδοσιακούς χώρους της ομοιοπαθητικής και απέκτησε πολλούς τίτλους. Πάντα αναφέρει και τιμά τους καθηγητές του στην ομοιοπαθητική όπως τον S.Stephenson τη Νέα Υόρκη, τον S.Pascero στο Μεξικό και το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, τον P.Ortega στο  Μπουένος Άϊρες, τους D.H.Chant και M.Blacky στο Λονδίνο και πολλούς ακόμη.

Έκανε πολλές σπουδές και αποδείξεις των ομοιοπαθητικών φαρμάκων στον εαυτό του και έτσι απέκτησε όχι μόνο γνώση αλλά και προσωπική εμπειρία της ομοιοπαθητικής Materia Medica.

 

Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του «Ινστιτούτου Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής» και της «Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας», που εδρεύουν στην Αθήνα, τ. Γενικός γραμματέας της Ομοιοπαθητικής Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδος,  μέλος πολλών διεθνών ιατρικών εταιρειών και επιστημονικών ενώσεων , επίτιμος πρόεδρος της Παγκύπριας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας, επισ. καθηγητής M.Α , lecturer university of Wisconcin E.L.I  Έχει τιμηθεί με πέντε διεθνή βραβεία και τίτλους τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του στην ιατρική καθώς και με το βραβείο Albert Schweitscher, για τη διακεκριμένη προσφορά του στον τομέα της ιατρικής με ανθρώπινο πρόσωπο.

Από το 1985 ίδρυσε τη δική του σχολή ομοιοπαθητικής και το 1990 το Παγκόσμιο Κέντρο Ομοιοπαθητικής στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας, διεθνές συνεδριακό και εκπαιδευτικό κέντρο που έχει μέχρι σήμερα  4.962 μαθητές ιατρούς, φαρμακοποιούς, οδοντιάτρους και κτηνιάτρους από όλο τον κόσμο. Προσκαλείται και διδάσκει στις πιο αξιόλογες σχολές ομοιοπαθητικής διεθνώς. Διοργανώνει, με την ιατρική του ομάδα δωρεάν ενημερωτικές διαλέξεις για το κοινό για την ομοιοπαθητική, τη βιοανάδραση, τη χρωματική και άλλα θέματα υγείας, όπως για διατροφή, ναρκωτικά, καρκίνο, AIDS κ.α. σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών βιβλίων, ενώ έχει παρουσιάσει με την ιατρική του ομάδα 104 κλινικές έρευνες σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια. 

Ο Σπύρος Διαμαντίδης χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους καθηγητές της ομοιοπαθητικής παγκοσμίως, λόγω της  τεράστιας γνώσης του, της μεγάλης ευφράδειάς του και του ζωντανού τρόπου να μεταδίδει τις γνώσεις του. Όπου εμφανίζεται οι αίθουσες γεμίζουν ασφυκτικά. Έδωσε νέες προεκτάσεις στην ερμηνεία των φαινομένων της ομοιοπαθητικής και έθεσε τις βάσεις της αντικειμενικής και όχι υποκειμενικής ομοιοπαθητικής διάγνωσης μέσα από την προσωπική του θεωρεία της ΜΑΝΙΝΑ (Mans Intellectual Normalities and Abnormalities) και του ενεργού εκμαγείου. Έφθασε το θεραπευτικό αποτέλεσμα της ομοιοπαθητικής σε πολύ υψηλά επίπεδα εφαρμόζοντας νέα θεραπευτικά σχήματα βασισμένα πάντα στην δυναμική και τις λεπτές αλήθειες της Χανεμανικής διδασκαλίας. Έτσι έδωσε νέα ώθηση στην εξέλιξη της ομοιοπαθητικής που για χρόνια είχε καθηλωθεί.

Θεωρείται ο ανανεωτής της ομοιοπαθητικής και ο αναβιωτής της μοντέρνας έκφρασής της που την φέρνει επάξια στην τρίτη χιλιετία.

 

Ιατρική ομάδα Διαμαντίδη

Η ιατρική ομάδα Διαμαντίδη είναι μια δυναμική επιστημονική ομάδα που κατάφερε μέσα στην τελευταία 25ετία να παρουσιάσει ένα σημαντικότατο κοινωνικό και επιστημονικό έργο.

Αποτελείται από γιατρούς που είναι οι μόνοι αμιγείς ομοιοπαθητικοί γιατροί στην Ελλάδα, αφού είναι οι μόνοι που δεν χρησιμοποίησαν τη συμβατική ειδικότητα τους και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνιμα με την ομοιοπαθητική. Έτσι αντιστάθηκαν στο μοντέλο του γιατρού που το πρωί χορηγεί συμβατικά φάρμακα στο νοσοκομείο και το απόγευμα συμπληρώνει το εισόδημά του δίνοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα.

Η ιατρική αυτή ομάδα είχε σημαντικές δράσεις και επιτεύγματα όπως:

 • Αποπεριθωριοποίησε την ομοιοπαθητική στην Ελλάδα δίνοντας δωρεάν τριετή και τετραετή διδασκαλία σε 4624 γιατρούς, φαρμακοποιούς, οδοντιάτρους και κτηνίατρους.
 • Πραγματοποίησε 132 συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας ελεύθερες στο ευρύ κοινό με θέματα υψηλού κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως ο καρκίνος, τα ναρκωτικά και το ΕΙΤΖ.
 • Συμμετείχε ως Γενικός Γραμματέας στην Ομοιοπαθητική Επιτροπή του ΚΕΣΥ που συστήθηκε με την υπ. αρ.Δ1Γ/2284/88 υπουργική απόφαση του αείμνηστου Γ.Γεννηματά με σκοπό την υποβολή προτάσεων για τους όρους και τις προϋποθέσεις άσκησης της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα.
 • Διοργάνωσε 29 Εθνικά και 21 διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 • Πραγματοποίησε δυναμικές παρεμβάσεις σε αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες στην Ελλάδα για την κατοχύρωση του δικαιώματος του ασθενούς να καλύπτεται φαρμακευτικά από τα ταμεία και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
 • Πραγματοποίησε εκατοντάδες εμφανίσεις στα ΜΜΕ πάντοτε προωθώντας και προάγοντας την ομοιοπαθητική ιατρική.
 • Εκδίδει το περιοδικό ΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ με ιατρική ύλη σε 30.000 αντίτυπα.

Σήμερα η ομοιοπαθητική ιατρική ομάδα Διαμαντίδη αποτελείται από πολλούς επιστήμονες του χώρου της υγείας. Θα αναφέρουμε όμως προς το παρόν εκείνους που υπέστησαν άμεσα τις συνέπειες της άδικης επίθεσης κατά της ομοιοπαθητικής το 1995 και που εξακολουθούν να υπηρετούν με συνέπεια τον επιστημονικό τους χώρο. Η αναφορά γίνεται κατ' αλφαβητική σειρά:

Σοφία Βασιλάρα οδοντίατρος, Πετρούλα Δρόσου ιατρός, Πέρσα Κυβέλου ιατρός, Ελένη Κυριακοπούλου ιατρός, Νατάσα Λαμπροπούλου ιατρός, Κυριάκος Παντζιαράς ιατρός, Ζέτα Πολυμενέα ιατρός, Ζωή Πολυχρονοπούλου ιατρός, Κυριάκος Χατζηγεωργίου ιατρός και Χρήστος Χατζηκώστας ιατρός.

            ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ           

ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΙΑΣ ΛΗΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Ή Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ;
ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
ΤΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ
ΛΥΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΑΛΛΟ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΑΛΛΟ GOLDEN ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΪ-ΜΠΑΪ;
23 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗ FRANCE TELECOM. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ;
GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ
ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ….ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚAROSHI ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ...ΚΑΡΟΤΣΙ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ;
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ή ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
ΚΟΝΣΕΡΤΑ ΛΟΓΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΣ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ; ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;
Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΝΑΙ.....ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΧΙ
Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΕΣΥ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. Μας λείπει ακόμα η ενημέρωση
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;
Η ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ Η ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΔΩΡΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ
Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ"
Η ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ : ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΕΣ;
ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΟΤΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ;
Η ΓΡΙΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ;
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ;
ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ - ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ
Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΑΡΘΡΙΤΙΚΑ
ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;
ΟΞΕΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ - ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΩΤΙΤΙΔΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1998-2008
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1998
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 3ο
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 2ο
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 1ο
ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 4ο
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 3ο
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 2
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 1ο
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ
Το φαρμακευτικό εργαστήριο της φύσης πηγή πρώτων υλών για τα σύγχρονα φάρμακα
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ (μέρος 2ο)
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ (μέρος 1ο)
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα 1
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα 3
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΡΟΣ 2ο
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΡΟΣ 1ο
«ΔΥΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ»

            ΑΡΧΕΙΟ VIDEO           

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ
Εποχιακές αλλεργίες και ομοιοπαθητική
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟ;
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
AΫΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ
ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...;
ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ;
ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΝΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΒΡΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕ ΓΙΑΤΡΕ;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ;
H ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PLACEBO
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ;
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2
ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η ΑΥΘAIΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ή ΟΧΙ;
ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2 - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ