Skip to main content

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - Η υποστήριξη των ειδικών μηχανισμών της μέλισσας

Οι μέλισσες διαθέτουν ειδικούς μηχανισμούς για τον εντοπισμό των μελισσών που έχουν προσβληθεί από κάποια αρρώστια για να μπορούν να τις αναγνωρίσουν. Η αρρώστια αλλάζει τη συμπεριφορά των προσβεβλημένων ατόμων, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τις υγιείς μέλισσες, οι οποίες οδηγούν τις άρρωστες εκτός κυψέλης, περιορίζοντας έτσι την εξάπλωση της ασθένειας στο μελίσσι.

Ο σοφός αυτός μηχανισμός άμυνας του μελισσιού, απαιτεί οι μέλισσες φρουροί να είναι υγιείς, διότι εάν και αυτές είναι εξασθενημένες δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο του φρουρού.

Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής που είναι ειδικές συνθέσεις ομοιοπαθητικών φαρμάκων, συμβάλλουν στην καλή υγεία και την ετοιμότητα των μελισσών φρουρών ώστε να επιτελούν το έργο τους ταχύτατα και με ασφάλεια.

Η ανανέωση του πληθυσμού του μελισσιού αποσκοπεί στην απομάκρυνση των γηρασμένων και ανίκανων να αποδώσουν έργο μελισσών, μαζί με τις νοσηρές επιβαρύνσεις τους, αλλά και την ταυτόχρονη αντικατάσταση από άλλες νεαρές μέλισσες. Ο μηχανισμός αυτός άμυνας του μελισσιού συμβάλλει στην απαλλαγή από τα άτομα που είναι προσβεβλημένα και αδύναμα, και την αντικατάστασή τους με νεαρά, δυνατά και υγιή άτομα.

Για την επίτευξη της λειτουργίας αυτής στο μελίσσι, σημαντική βοήθεια δίνουν και τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής τα οποία έχουν πάντοτε σαν στόχο τη λειτουργική ακμαιότητα των ατόμων μιας κυψέλης ώστε να επιτελούν το φυσικό προορισμό τους με ταχύτητα και άνεση.

Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι αυτό που χρειάζονται οι μέλισσες για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις διάφορες λειτουργίες τους με τον καλλίτερο και αποδοτικότερο τρόπο.

Σε ένα περιβάλλον όπου η μέλισσα καθημερινά βάλλεται από φυτοφάρμακα και αντίξοες συνθήκες διαβίωσης, για την αποφυγή εξόντωσης των μελισσών, τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι ισχυροί σύμμαχοι χωρίς παρενέργειες.