Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

 

USAIN BOLT + ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

USAIN BOLT + ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 

O πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου ο Usain Bolt, υπήρξε για πολλά χρόνια ασθενής του γερμανού αθλίατρου Dr. Hans Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον γιατρό, ο οποίος επίσης ασκεί και την Ομοιοπαθητική, στη κλινική του στο Μόναχο, όταν ήταν ακόμη έφηβος.

 

«Έρχομαι εδώ απ’ όταν ήμουν 16 χρονών» δήλωσε ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100 μέτρα, σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Μόναχο. «Είναι μια σχέση που έχει κρατήσει πολλά χρόνια. Κάθε φορά που αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, πάντα έχει να δώσει σωστές συμβουλές και θεραπεία. Είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Έχουμε έρθει πολύ κοντά» είπε ο Bolt, προσθέτοντας ότι επίσης κάνει «ενέσεις βιταμινών και άλλα τέτοια».

 

Bolt είχε γεννηθεί με σκολίωση, μια κύρτωση της σπονδυλικής στήλης, η οποία τον κάνει πιο επιρρεπή σε πόνους και τραυματισμούς στη πλάτη.

 

Ο Dr Müller-Wohlfahrt είναι από τους κορυφαίους γιατρούς στο κόσμο σε ό,τι αφορά τη θεραπεία των αθλητικών κακώσεων και γνωστός για την ολιστική του οπτική. Αν και είχε λάβει συμβατική εκπαίδευση στην Ιατρική και στην Ορθοπεδική, η θεραπεία του περιλαμβάνει φυτικές και ομοιοπαθητικές θεραπείες, καθώς και βελονισμό.

 

Ο πυρήνας της θεραπείας του είναι αυτό που ο ίδιος ονομάζει «διεισδύσεις», όπου τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και οι λοιπές ουσίες εγχέονται μέσα στο σημείο τραυματισμού ούτως ώστε να ανακουφίσουν το πόνο και να επιταχύνουν την ανάρρωση.

Άλλοι διάσημοι ασθενείς του είναι οι Paula Radcliffe, Kelly Holmes, Tyson Gay, Ronaldo, Michael Owen, Steven Gerrard και Boris Becker. Επίσης είναι γιατρός της εθνικής γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας και της FC Bayern München.

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ