Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

 

CHER - CINDY CRAWFORD ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

CHER - CINDY CRAWFORD ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Cher

Η νικήτρια του Όσκαρ και σταρ Cher, δίνει στην Ομοιοπαθητική τη πρωτιά για τη θεραπεία της από μια  εξουθενωτική ιογενή ασθένεια που την είχε προσβάλει το 1987 και εκδηλωνόταν ως χρόνια κόπωση και περιόδους επαναλαμβανόμενων πνευμονιών.

 

«Δε νομίζω ότι θα βρισκόμουν εδώ σήμερα αν δεν υπήρχε η Ομοιοπαθητική θεραπεία. Είχα αρρωστήσει από τον ιό Epstein-Barr, ο οποίος οδηγεί σε χρόνια κόπωση και δε μπορούσα να δουλέψω αποτελεσματικά για δύο χρόνια», δήλωσε στη Scottish Sunday Mail κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης.

 

«Δοκίμασα με τη συνήθη φαρμακευτική αγωγή αλλά απλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οι γιατροί μου έλεγαν πως οι αρρώστιες που βίωνα ήταν στο μυαλό μου. Ο κόσμος νόμιζε ότι είχα τρελαθεί», θυμάται.

«Μετά στράφηκα σε έναν Σιχ ομοιοπαθητικό γιατρό, όντας σχεδόν σε απόγνωση. Ξεκίνησε να εφαρμόζει  την Ομοιοπαθητική θεραπεία που περιελάμβανε διάφορα βότανα και θεραπεία με βιταμίνες. Πολλοί γιατροί δε πίστευαν σε αυτές τις τακτικές τότε. Μέσα σε τέσσερις μήνες, με είχε συνεφέρει».

 

Η σταρ υποστήριξε σφοδρά την Ομοιοπαθητική Κλινική της Γλασκώβης το 2004, μετά τη προβολή ειδήσεων στη τηλεόραση όπου ακούστηκε πως η κυβέρνηση θα ελάττωνε τον οικονομικό προϋπολογισμό της πόλης που αφορούσε τον τομέα της Υγείας, κατά 58 εκατομμύρια λίρες, απειλώντας έτσι να διακόψει τη λειτουργία του νοσοκομείου.

 

Cindy Crawford

To super model Cindy Crawford, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Oprah Winfrey πως η Ομοιοπαθητική θεραπεία, είναι ένα από τα απολύτως απαραίτητα πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβει κανείς στη ζωή του.

 

«Εγώ είμαι ο γιατρός της οικογένειάς μας και η ίδια είμαι μεγάλη οπαδός της Ομοιοπαθητικής», δήλωσε η μητέρα δύο παιδιών στην Oprah.

 

«Όποτε είμαι μαζί με τα παιδιά μου, δε θα παραλείψω να έχω και αυτό μαζί μου» εξήγησε, κρατώντας ένα πλαστικό βαλιτσάκι που περιέχει μικρά φιαλίδια με ομοιοπαθητικά φάρμακα πρώτων βοηθειών. Η Cindy λέει ότι μεταφέρει αυτά τα φάρμακα σε περίπτωση τσιμπημάτων από μέλισσες και από κουνούπια, αλλά και σε περίπτωση σωματικών μωλωπισμών. «Χρειάζεται κανείς πέντε περίπου από αυτά τα μικρά σφαιρίδια» είπε, προσθέτοντας ότι «έχουν πολύ γλυκιά γεύση και τα παιδιά δε θα τα αρνηθούν».

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ