Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, ελλειμματική προσοχή. Είναι έννοιες που απασχολούν το μυαλό πολλών γονέων αλλά και εκπαιδευτικών όσο προχωράει η σχολική χρονιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η σύνδεση ανάμεσα στο χρόνιο στρες και τη δυνατότητα εμφάνισης ψυχικών θεμάτων υγείας όπως αγχώδης διαταραχή, κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες είναι καλά θεμελιωμένη.

Το ομοιοπαθητικό φάρμακο κινητοποιεί αφ’ ενός μεν το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και αφ’ ετέρου εξισορροπεί ψυχοδιανοητικά τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην αντιμετώπιση της σπαστικής κολίτιδας.

Η σύνδεση ανάμεσα στο χρόνιο στρες και τη δυνατότητα εμφάνισης ψυχικών θεμάτων υγείας όπως αγχώδης διαταραχή, κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες είναι καλά θεμελιωμένη.

εφ’ όσον η ασθένεια δεν έχει ηλικία, γιατί να έχει η θεραπεία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια φυσική, αποτελεσματική θεραπεία, χωρίς παρενέργειες, όπως είναι η ομοιοπαθητική.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, κ.Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, παιδίατρος, προλόγισε την εκδήλωση λέγοντας ότι όπως όλες οι επιστήμες εξελίσσονται έτσι και η ομοιοπαθητική. Η εξέλιξη της είναι η προηγμένη ομοιοπαθητική, η οποία δίνει την δυνατότητα

Οι υπεραγορές θα πρέπει σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές  ρυθμίσεις  είτε να κάνουν λίπασμα τα τρόφιμα είτε να τα δωρίζουν σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Με τη βοήθεια της Ομοιοπαθητικής η εσωτερική αντίσταση του οργανισμού στο στρες γίνεται μεγαλύτερη. Σήμερα που ο άνθρωπος βάλλεται καθημερινά από πολλαπλούς στρεσογόνους παράγοντες ο έλεγχος και η διαχείριση του στρες είναι απαραίτητα περισσότερο από ποτέ.

Με την επιστημονική συνεργασία των ομοιοπαθητικών ιατρών και των ιατρών όλων των ειδικοτήτων ο τελικός ωφελημένος είναι ο ασθενής, ο οποίος μπορεί να απολαμβάνει ταυτόχρονα τα αποτελέσματα και των δύο θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Η ομοιοπαθητική προσεγγίζει ολιστικά το άτομο. Αντιμετωπίζει τις κεφαλαλγίες ως μία παθογόνο νόσο που απειλεί καθημερινά τον οργανισμό. Αλλά δεν μένει μόνο εκεί! Αναλαμβάνει δραστικά μέρος και στο ψυχολογικό κομμάτι που είναι ...

Η καλή ψυχολογία είναι η μισή αρχή για μία καλή υγεία! Η ομοιοπαθητική θεραπεία χαρίζει μία ολοκληρωμένη βοήθεια στον οργανισμό. Βοήθησε το σώμα σου  και  διώξε ό,τι σε ταλαιπωρεί

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΠΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟ