Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

 

 

Έλεγχος και διαχείριση του στρες με την Ομοιοπαθητική ιατρική και την μέθοδο της Βιοανάδρασης

 

ΧΑΝΙΑ 7/4/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερωτική ομιλία με θέμα  «Έλεγχος και διαχείριση του στρες με Προηγμένη Ομοιοπαθητική και Βιοανάδραση» πραγματοποίησε η Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής  

την Κυριακή 3/4/2016 στον συνεδριακό χώρο Επιμελητηρίου Χανίων.

 

Ο αντιδήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Φραγκάκης προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος λόγω του καθημερινού και πολλαπλού στρες που υφίσταται.

 

Η κ.Χρυσούλα Καψωμένου ως μέλος της Ελληνικής Γραμματείας Ομοιοπαθητικής (Ε.Γ.Ο) χαιρέτισε επίσης την εκδήλωση και τόνισε ότι οι φίλοι της ομοιοπαθητικής είναι πολύ ευγνώμονες όταν οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων συνεργάζονται αρμονικά με τους ομοιοπαθητικούς τους γιατρούς, συναδέλφους τους, με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια σύνθετη θεραπεία και ένα υψηλού βαθμού θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 

Η ιατρός κ.Περσεφόνη Κυβέλου, μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε) ενημέρωσε το κοινό για την βιοανάδραση,η οποία είναι μέθοδος νευροφυσιολογίας  κατά την οποία μπορείς να εκπαιδευθείς στον έλεγχο και την διαχείριση του στρες, του φόβου και του άγχους και να μάθεις πώς να απευαισθητοποιείσαι από τους στρεσογόνους παράγοντες.

 

Η ιατρός κ.Ελένη Κυριακοπούλου, μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε) ενημέρωσε το κοινό σχετικά την Προηγμένη Ομοιοπαθητική, κεντρική ιδέα της οποίας είναι η συνεργασία μεταξύ ομοιοπαθητικής και ακαδημαϊκής ιατρικής και η αξιοποίηση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου από τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων προς όφελος του ασθενούς και την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ζωντανή μέτρηση του στρες σε άτομα από το κοινό και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

 

Από αριστερά προς δεξιά: Πέρσα Κυβέλου ιατρός μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε), Χρυσούλα Καψωμένου μέλος της Ελληνικής Γραμματείας Ομοιοπαθητικής (Ε.Γ.Ο), Μανώλης Φραγκάκης αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Κυριακοπούλου ιατρός μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Παρασκευή Ορφανουδάκη πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Βαρβάρα Τσαγκλή παθολόγος.

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Από αριστερά προς δεξιά: Χρυσούλα Καψωμένου μέλος της Ελληνικής Γραμματείας Ομοιοπαθητικής (Ε.Γ.Ο), Πέρσα Κυβέλου ιατρός μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε), Ελένη Κυριακοπούλου ιατρός μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε), Μανώλης Φραγκάκης αντιδήμαρχος Χανίων, Αθηνά Πετράκη Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Χανίων 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821072150 κ.Μαρία Μαντωνανάκη

 


 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ