Untitled-1.png
Ρωτήστε τον Ομοιοπαθητικό Ιατρό για κάθε πρόβλημα υγείας.
Untitled-1.png
Ρωτήστε τον Ομοιοπαθητικό Ιατρό για κάθε πρόβλημα υγείας.
Untitled-1.png
Ρωτήστε τον Ομοιοπαθητικό Ιατρό για κάθε πρόβλημα υγείας.

Ρωτήστε και ενημερωθείτε έγκυρα και αξιόπιστα για τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν. Η Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής εξασφάλισε την επιστημονική συνεργασία του ιατρού κ. Σπύρου Διαμαντίδη και των ομοιοπαθητικών ιατρών της ιατρικής του ομάδας που θα σας δίνουν τις απαντήσεις.

 


Εμπειρίες συνανθρώπων που έλυσαν τα προβλήματα υγείας τους με Ομοιοπαθητική

...διαβάστε εδώ 100άδες εμπειρίες

 

εμπειρίες θεραπείας με ομοιοπαθητική

εμπειρίες θεραπείας με ομοιοπαθητική

εμπειρίες θεραπείας με ομοιοπαθητική

Μ.Π  γυναίκα 47 ετών.

ΦΟΒΙΕΣ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΝΟΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

Βρισκόμουν σε κάποια δύσκολη περίοδο της ζωής μου όταν τυχαία κάποιος γνωστός μου μίλησε για την ομοιοπαθητική και την ομάδα του κ. Διαμαντίδη. Ήμουν βαθιά βουτηγμένη σε προβλήματα ψυχοσωματικά είχα φοβίες πάθαινα συχνά πανικούς είχα άγχος αβεβαιότητα για τις ικανότητές μου. .... Ένοιωθα αδύναμη   να αντιμετωπίσω την ζωή μου και τις δυσκολίες  της και όλα αυτά με οδηγούσαν σε άσχημες σκέψεις και στην κατάθλιψη........ Έκανα λοιπόν το μεγάλο βήμα επισκέφθηκα την ομάδα του κ. Διαμαντίδη.

συνέχεια...

Ν.Κ άνδρας 56 ετών  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ

Ονομάζομαι  … και είμαι εκπαιδευτικός. Θέλω να κάνω γνωστή την περιπέτειά μου.
Το 2008 έγινε η διάγνωση που  έμελε να μου αλλάξει τη ζωή : Καρκίνος παγκρέατος.
Στο  άκουσμα και μόνο της λέξης μου δημιούργησε αντιφατικά συναισθήματα  και είδα να περνάνε από μπροστά μου 50 χρόνια ζωής.. ...Προσπάθησα να αλιεύσω τις πιθανότητες επιβίωσής μου αλλά ήτανε  αποκαρδιωτικό: 17% πιθανότητες  για 6 μήνες.

συνέχεια...

Σ.Κ γυναίκα 38 ετών

ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ, ΚΥΣΤΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ

Από την μέρα που γεννήθηκα, αντιμετώπισα δερματικά προβλήματα λόγω μόλυνσης μου μέσα στην κοιλιά της μητέρας μου, όπως μου είπαν. Από νεογέννητο λοιπόν οι γονείς μου, έβαζαν κορτιζόνη στις πληγές μου για να με ανακουφίσουν από την φαγούρα. Οι γιατροί τότε τους είπαν ότι έχω ατοπική δερματίτιδα. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάλευα με αυτό, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Ομοιοπαθητική ξεκίνησα πριν από 8 χρόνια μετά από προτροπή μιας φίλης.

συνέχεια...


 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
 
MONICA BELLUCI ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ BOLT ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ CINCY AND CHER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 
Ομοιοπαθητική ιατρική, μύθοι και αλήθειες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 διαβάστε εδώ άρθρα για την ομοιοπαθητική και όχι μόνο...

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Την τελευταία δεκαετία επισημαίνω πολύ συχνά τον κίνδυνο που κρύβεται πίσω από την κατάχρηση και την λανθασμένη χρήση των αντιβιοτικών. Βέβαια πριν από δέκα χρόνια η γενική οικολογική αντίληψη δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένη κι έτσι έμοιαζα «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», χώρια που κινδύνευα και με πειθαρχικές διώξεις από τον ιατρικό σύλλογο, γιατί με κατηγορούσαν ότι ήμουν κατά των αντιβιοτικών. Σήμερα τα άρθρα και οι αναλύσεις που έγραφα τότε είναι στην ημερησία διάταξη κι εγώ δικαιώνομαι.

συνέχεια...

 ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ή ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;

 Υπάρχουν μερικά αρχικά ερωτήματα που απασχολούν φυσιολογικά κάθε έναν όταν σε κάποια στιγμή της ζωής του σκέφτεται να αρχίσει ομοιοπαθητική θεραπεία. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρέπει να μασάμε με το ψεύτικο δίλλημα «ή αυτό ή εκείνο». Διότι η ομοιοπαθητική θεραπεία δεν αποκλείει την αλλοπαθητική και η αλλοπαθητική θεραπεία δεν αποκλείει την ομοιοπαθητική. Το θέμα είναι πότε χρειάζεται η μία, πότε χρειάζεται η άλλη και πότε χρειάζεται ένας συνδυασμός των δύο. 

συνέχεια...

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ

 Εν όψη της έναρξης των σχολείων και των παιδικών σταθμών δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά εμφανίζουν ιώσεις, οι οποίες συχνά μεταδίδονται και στα άλλα μέλη της οικογένειας. Το άνοιγμα των σχολείων θεωρείται κρίσιμο χρονικό σημείο για την διάδοση οποιουδήποτε μεταδοτικού ιού. Αυτό αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο αλλά και σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι μικροί μας φίλοι βρίσκονται συνήθως στους κλειστούς χώρους των τάξεων όπου επωάζονται ιοί, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των ιώσεων.

συνέχεια...

 

Η κα Β.Μαμαλούδη περιγράφει, το πως ξεπέρασε το πρόβλημα υπογονιμότητας και έμεινε έγκυος με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής.
Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη μιλά για την ομοιοπαθητική...
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Ο ιατρός Σπύρος Διαμαντίδης εξηγεί ομοιοπαθητικά θέματα.
Ο Επ.Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ , Γιώργος Μπουλινάκης, μιλάει για την Ομοιοπαθητική με πολύ αγάπη και θαυμασμό.
Η Ελένη Ράντου μιλάει για την Ομοιοπαθητική
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλά για τη βιοανάδραση
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙOΠΑΘΗΤΙΚΗ
Ο Γιάννης Βόγλης μιλάει για την Ομοιοπαθητική
Ο Φαίδων Γεωργίτσης μιλάει για την Ομοιοπαθητική