Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Νέα δεδομένα της αγοράς από ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο δημοσκοπήσεων δηλώνουν ότι περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς έχουν χρησιμοποιήσει ομοιοπαθητικά φάρμακα και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί από 53% του πληθυσμού το 2009 σε 60% το 2014.

Η αναφορά του ινστιτούτου δίνει μια γλαφυρή εικόνα της κατανάλωσης των ομοιοπαθητικών φαρμάκων στη Γερμανία με κάποια επιμέρους εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σημαντικά στατιστικά στοιχεία...

- 73%! Των Γερμανίδων και 48%των Γερμανών έχουν χρησιμοποιήσει ομοιοπαθητικά φάρμακα.

- 95% των Γερμανών της Δυτικής Γερμανίας γνωρίζουν για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί από το 1975 που το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 76%...τηρουμένων των αναλογιών ας μας επιτραπεί να επισημάνουμε ότι και πάλι είναι ένα εντυπωσιακό ποσοστό για τα δεδομένα εκείνης της εποχής.

- 67% των Γερμανών που  επέλεξαν την Ομοιοπαθητική Ιατρική και χρησιμοποίησαν ομοιοπαθητικά φάρμακα το έκαναν μετά από εισήγηση ενός φίλου ή συγγενούς τους.

- Οι πιο δημοφιλείς αφορμές  χρήσης ομοιοπαθητικών φαρμάκων ήταν το κοινό κρυολόγημα και η γρίππη και κατ’επέκταση η ανάγκη για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπρόσθετες καταστάσεις, για τις οποίες το κοινό αναζήτησε λύση στην ομοιοπαθητική θεραπεία  ήταν τα ηλιακά εγκαύματα, τα τσιμπήματα εντόμων, οι πονοκέφαλοι, η δυσπεψία, οι στομαχόπονοι και  οι δυσκολίες στον ύπνο.

- Ο βασικός λόγος επιλογής των ομοιοπαθητικών φαρμάκων  ήταν η απουσία παρενεργειών.

Αυτά τα στοιχεία είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης που περιελάμβανε περίπου 1500 άτομα από όλη τη Γερμανία τον Μάιο και τον Ιούνιο αυτού του χρόνου από το Ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Allensbach.

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ