Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

σήριαλ για γερά νεύρα - ήταν σκευωρία; - φοβού τους φύλακες - τα διαπλεκόμενα

 

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ


Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και επειδή την θεωρούμε πολύ σημαντική την θέτουμε υπ’ όψιν σας μαζί με την απάντηση μας.

"Καλή σας ημέρα
Είμαι φίλος της ομοιοπαθητικής πολύ καιρό τώρα. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το site σας και θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι.
Έχω την εντύπωση πως είναι καιρός να αποτινάξετε από πάνω σας το βάρος των δικαστηρίων που σας ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Το συγκεκριμένο site αντί να είναι πόλος έλξης νέων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν μια αποτελεσματική «εναλλακτική λύση» στα προβλήματα που τους απασχολούν, «πέφτουν» επάνω σε ένα site «διαμαρτυρίας».
Έχω την βεβαιότητα πως ένας απλός επισκέπτης που είναι έτοιμος να σας κτυπήσει την πόρτα και να μπει στο χώρο σας, δεν θα τον προσελκύσουν λέξεις όπως «καταγγελία» «σκευωρία» κλπ.
Αντιλαμβάνομαι πως για εσάς οι λέξεις αυτές έχουν νόημα ζωής για τους αγώνες που έχετε δώσει. Πόσοι όμως από τους επισκέπτες σας μπορούν να κατανοήσουν πλήρως το σύστημα;
Κατανοώ πως οι αγώνες δεν δίνονται για να μένουν κρυφοί, όταν μάλιστα σκεπάζονται από το πέπλος της αδικίας. Πρέπει όμως να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να αλλάξετε σελίδα.
Έτσι κι αλλιώς «οι απαντημένες ερωτήσεις παραμένουν ερωτήσεις ενώ οι ξεχασμένες απαντήσεις παραμένουν ξεχασμένες».
Με όλο το σεβασμό λοιπόν, θα σας πρότεινα να αλλάξετε αυτό το χώρο. Να τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή και να τον απαλλάξετε από το βάρος του παρελθόντος (η βιοανάδραση εξάλλου λέει πολλά σε εσάς).
Στη θέση του να δημιουργήσετε ένα ήρεμο σημείο στο διαδίκτυο, όπου οι επισκέπτες να αντιλαμβάνονται μόνο τα θετικά που μπορούν να εισπράξουν ακολουθώντας το δρόμο της ομοιοπαθητικής.
Το ταξίδι σας μέχρι την Ιθάκη είχε θύελλες και καταιγίδες. Δεν το κάνετε όμως για αυτές αλλά για τον κόσμο που θα δείτε στο λιμάνι που θα φτάσετε. Για όλους αυτούς που γονατιστοί θα σας ευχαριστούν για το καλό που τους κάνατε.
Ξεχάστε λοιπόν τη Χάρυβδη. Φωνάξτε μας όλους να ‘ρθούμε στο λιμάνι. Η εικόνα που θα δείτε όταν φτάσετε θα αρκεί για 10 ζωές ακόμη.

Με εκτίμηση
Ένας άγνωστος θεραπευμένος!
"

 

Αγαπητέ φίλε
Αρχικά ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που διέθεσες και για το ενδιαφέρον που έδειξες με το να επικοινωνήσεις μαζί μας. Η επιστολή σου είναι πράγματι πολύ ευγενική και δείχνει συμπάθεια και συμπαράσταση. Ομολογούμε ότι μας προβλημάτισε και μας έκανε να σκεφθούμε πολύ. Καταλήξαμε λοιπόν στις εξής θέσεις.
Όταν κάποιοι επισκεφθούν το site μας, σημαίνει ότι άρχισαν να σκέφτονται πλέον την ομοιοπαθητική ως θεραπευτική λύση για κάποιο πρόβλημα υγείας τους. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση όχι μόνο για την ομοιοπαθητική ως επιστήμη, αφού αυτό άλλωστε μπορούν να το βρουν σε εκατομμύρια διαδικτυακούς τόπους (92.900 Ελληνικούς, 1.060.000 Αγγλόφωνους, και 3.675.000 σε 14 άλλες γλώσσες) αλλά κυρίως πληροφορίες για την Ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με την ομοιοπαθητική, οπότε για να κάνουν σωστή επιλογή πρέπει να γνωρίζουν ότι.

  1. Είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα  στην Ελλάδα να είσαι σωστός, αποδοτικός και αποτελεσματικός ομοιοπαθητικός γιατρός διότι χαλάς τη σούπα κάποιων που έχουν οικονομική δύναμη αλλά και διασυνδέσεις για να σε τσακίσουν και να σε εξοντώσουν. Θα μου πεις και τι με νοιάζει εμένα τον ασθενή αυτό το πράγμα; Σε νοιάζει αγαπητέ φίλε γιατί αυτό είναι ένα βαρόμετρο για την σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα της ομοιοπαθητικής. Αν η ομοιοπαθητική δεν άξιζε τίποτα, κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί της και πολύ περισσότερο δεν θα υπήρχε κίνητρο για κάποιους να εξοντώσουν εκείνους που την εφαρμόζουν αποτελεσματικά.

 

  1. Υπάρχουν ομοιοπαθητικοί γιατροί οι οποίοι αντί να φύγουν στο εξωτερικό για να σωθούν και να επιβιώσουν, μένουν εδώ στην Ελλάδα που συχνά τρώει τα παιδιά της και αγωνίζονται να επιβιώσουν με όλα τα νόμιμα μέσα για να έχουν την χαρά και την ικανοποίηση να βλέπουν το δάκρυ της ευγνωμοσύνης στα δικά μας πρόσωπα όταν θεραπευόμαστε και μας απαλλάσσουν από τον πόνο της κάθε αρρώστιας. Ίσως αυτό να ακούγεται λίγο μελό, αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι. Μένουν εδώ παρόλο τον πόλεμο και τις αντιξοότητες γιατί νοιώθουν Έλληνες που δεν έχουν το δικαίωμα να λυγίσουν αφού εμείς και κάποιοι άλλοι τους χρειαζόμαστε. Είναι ίσως λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, αλλά για αυτό εκθέτουμε τα γεγονότα διότι αυτά είναι οι αδιαμφισβήτητες αποδείξεις των όσων λέμε και στο κάτω-κάτω είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου όλα τα σχετικά πειστήρια.
  1. Η επίθεση κατά της ομοιοπαθητικής είναι μια πραγματικότητα που αποτελεί πια την ιστορία της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα όσο και αν αυτή δεν είναι τόσο τιμητική για τη χώρα του Ιπποκράτη που τη γέννησε. Η επίθεση κατά της ομοιοπαθητικής αφορά όλους μας, ακόμη και αυτούς που διαφωνούν με την ομοιοπαθητική και αν την ξεχάσουμε θα είναι σαν να αρνιόμαστε την ίδια την ζωή και την εμπειρία μας που χωρίς αυτήν θα έχουμε ένα μίζερο παρόν και ένα αβέβαιο μέλλον σχετικά με τη δυνατότητα να αποφασίζουμε για τον γιατρό και τη θεραπεία μας.

 

  1. Το site μας είναι τόπος ρεαλιστικής ενημέρωσης και δεν περιέχει καμιά ουσιαστική διαμαρτυρία αφού δεν αποκαλύψαμε ούτε τον χώρο, ούτε τα άτομα, ούτε καν τους πλήρεις μηχανισμούς  που προκάλεσαν την όλη σκευωρία, παρόλο που τα γνωρίζουμε όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αφού οι γιατροί της ομοιοπαθητικής ιατρικής ομάδας Διαμαντίδη, καταμήνυσαν όλους τους παράγοντες της σκευωρίας και τους έφεραν ενώπιον της δικαιοσύνης άσχετα από το πόσο ψηλά βρίσκονταν ή ποιά ιδιότητα είχαν. Αν εκείνοι αντλούν δύναμη από την πίστη στο ιατρικό τους καθήκον και κάνουν έναν μεγάλο αγώνα για το καλό όλων μας, εμείς αντλούμε αυτοσυγκράτηση από το σεβασμό μας σε εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και δεν την μετατρέψαμε σε ένα κουτσομπολίστικο ξεκατίνιασμα  προσώπων και καταστάσεων.
  1. Ένας από τους στόχους μας είναι να δείχνουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τα θετικά που μπορούν να εισπράξουν από το δρόμο της ομοιοπαθητικής για αυτό και παραθέτουμε πολλές επιβεβαιώσεις μελλών μας και ασθενών που έγιναν καλά με την ομοιοπαθητική. Επειδή όμως ομοιοπαθητική δεν γίνεται χωρίς τους σωστούς ομοιοπαθητικούς γιατρούς, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα από τα θετικότερα στοιχεία της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα δηλαδή την ύπαρξη κάποιων ομοιοπαθητικών γιατρών που είναι πραγματικοί μαχητές στο πλευρό των ασθενών και που σήμερα μετά από όσα πέρασαν έχουν ακόμη το χαμόγελο στα χείλη, την αισιοδοξία στην καρδιά και έναν καλό λόγο μαζί με μια αποτελεσματική θεραπεία για όλους μας. Συνήθως τιμούμε αυτούς που μας ευεργετούν μετά το θάνατο τους. Εμείς θέλουμε να το κάνουμε τώρα που ζουν, τώρα που το χρειάζονται, τώρα που μπορούμε να το μοιραστούμε μαζί τους, γιατί το αξίζουν.

 

 

 

 σήριαλ για γερά νεύρα - ήταν σκευωρία; - φοβού τους φύλακες - τα διαπλεκόμενα

            ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ           

ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΙΑΣ ΛΗΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Ή Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ;
ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
ΤΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ
ΛΥΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΑΛΛΟ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΑΛΛΟ GOLDEN ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΪ-ΜΠΑΪ;
23 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗ FRANCE TELECOM. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ;
GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ
ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ….ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚAROSHI ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ...ΚΑΡΟΤΣΙ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ;
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ή ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
ΚΟΝΣΕΡΤΑ ΛΟΓΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΣ...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ...
ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ; ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;
Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΝΑΙ.....ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΧΙ
Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΕΣΥ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. Μας λείπει ακόμα η ενημέρωση
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;
Η ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ Η ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΔΩΡΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ
Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ"
Η ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ : ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΕΣ;
ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΟΤΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ;
Η ΓΡΙΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ;
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ;
ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ - ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ
Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΑΡΘΡΙΤΙΚΑ
ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;
ΟΞΕΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ - ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΩΤΙΤΙΔΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1998-2008
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1998
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 3ο
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 2ο
ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. Μέρος 1ο
ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 4ο
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 3ο
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 2
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Μέρος 1ο
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ
Το φαρμακευτικό εργαστήριο της φύσης πηγή πρώτων υλών για τα σύγχρονα φάρμακα
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ (μέρος 2ο)
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ (μέρος 1ο)
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα 1
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα 3
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Η διαδρομή της από τον S.Hahnemann μέχρι σήμερα
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΡΟΣ 2ο
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΡΟΣ 1ο
«ΔΥΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ»

            ΑΡΧΕΙΟ VIDEO           

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΩΣΕΙΣ
Εποχιακές αλλεργίες και ομοιοπαθητική
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟ;
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
AΫΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ
ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...;
ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΔΕΜΕΝΗ;
ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΝΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΒΡΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕ ΓΙΑΤΡΕ;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ;
H ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PLACEBO
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ;
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2
ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η ΑΥΘAIΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ή ΟΧΙ;
ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Η ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2 - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ