ΖΗΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων έχει σήμερα μπει στο καλούπι της «υποχρέωσης». Είναι συχνή η φράση «θα πάω σ' ένα γάμο να βγάλω μια υποχρέωση...», «θα φάω με κάποιους απόψε γιατί έχω μια υποχρέωση...», «πρέπει να πάρω ένα δώρο για να βγάλω την υποχρέωσή μου...» κ.α.

Εμείς δεν έχουμε ούτε δημιουργούμε τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Ως άνθρωποι σκεπτόμενοι και θετικά προβληματισμένοι θέλουμε την επικοινωνία μαζί σου σε ανθρώπινα και ειλικρινή πλαίσια. Θα σε ενημερώσουμε για τις μορφωτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές μας. Για τα σεμινάρια, τις διαλέξεις και τις συζητήσεις που διοργανώνουμε. Τη συνεργασία μας με άλλους φορείς. Τις ενέργειές μας προς το Υπουργείο Υγείας και τα όργανα της πολιτείας γενικότερα. Θα συζητήσουμε για την ομοιοπαθητική. Θα ακούσουμε την καταγγελία και τα παράπονά σου που σχετίζονται με θέματα υγείας και θα προσπαθήσουμε να βρεθεί λύση.

Θέλουμε την άποψη και την εμπειρία σου για την ομοιοπαθητική ακόμη κι αν δεν είναι θετική. Ίσως κάτι να μας διδάξει η επικοινωνία μαζί σου.

Επειδή νοιαζόμαστε. Επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και στείλε την σε εμάς.

Κάθε μέλος μας έχει και μια ξεχωριστή εμπειρία από μια η περισσότερες παθήσεις που αντιμετώπισε με την ομοιοπαθητική. Όλοι είναι έτοιμοι να σου μιλήσουν για την εμπειρία τους και να λύσουν τις απορίες σου.

Έτσι θα μάθεις από πρώτο χέρι τι μπορεί να σου προσφέρει η ομοιοπαθητική.

Θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σου, που αφορά την ομοιοπαθητική αλλά και την υγεία γενικότερα. Όχι σαν ειδικοί αλλά ως άνθρωποι που απέκτησαν γνώση και πείρα μέσα από την δική τους εμπειρία.

Μπορείς να μας αναφέρεις ποια πάθηση σε απασχολεί κι εμείς θα σε φέρουμε σε επικοινωνία με κάποια άτομα που είχαν την εμπειρία της ίδιας πάθησης.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και στείλε την.
Είμαστε στη διάθεσή σου αλλά και μέσα από εμάς όλοι οι επιστήμονες που μας στηρίζουν.

1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2 - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ