Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

Αντε πάλι οι αόρατοι εχθροί που μας απειλούν

 

"Περισσότερα από τριάντα είδη καθημερινής χρήσης (αποσμητικά σώματος, οδοντόκρεμες, καλλυντικά, βαφές μαλλιών, αποσμητικά χώρου, παιδικές πυτζάμες κ.ά.) βρέθηκε ότι περιέχουν ύποπτα χημικά. Οι ταπετσαρίες των επίπλων, τα χαλιά, οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές, τα κινητά, τα ρούχα που φοράμε, μπορούν να βλάψουν την υγεία μας. Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου".
Αντε πάλι ο κώδωνας του κινδύνου.Έλεος πια.
Εμείς οι απλοί πολίτες αγανακτήσαμε να μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Τι μας τα γράφεις αυτά κύριε δημοσιογράφε μας και δεν τα λες στον αρμόδιο εισαγγελέα ή στον αρμόδιο ελεγκτή δημόσιας υγείας;
Τα άρθρα αυτού του τύπου καταλήγουν σε κοροϊδία και δημιουργούν ένα είδος απευαισθητοποίησης του πολίτη. Τόσο, που οι πολίτες λένε «αφού δεν γίνεται τίποτα, ας τα λουστούμε τώρα».
Δεν είναι κοινωνικό έργο αυτό. Μια απλή επίδειξη γνώσεων είναι που δεν συνοδεύεται από κοινωνική ευαισθησία. Κοινωνικό έργο θα ήταν αν η καταγγελία συμπληρωνόταν με κατάθεση στον εισαγγελέα και αίτημα για άμεση λύση. Όταν δεν οδηγούμαστε σε λήψη μέτρων, τότε τι νόημα έχει να τα ξέρουμε όλα αυτά; Μήπως μπορούμε να ζήσουμε και δίχως αυτά;
Ας μας εξηγήσει κάποιος επιτέλους!

Με αφορμή δημοσίευμα στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ