Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK   ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE   ο καιρός στην Ελλάδα   χρήσιμα LINKS

Γ.Ν. άνδρας 50 ετών.

ΔΡΕΠΑΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ
Θα αναφερθώ στην περίπτωση του γιού μου του Δ., ο οποίος γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια με μία ανίατη ασθένεια, τη δρεπανοκυτταρική αναιμία.
Δυστυχώς από όταν ήταν 2 μηνών άρχισε να εισάγεται στα νοσοκομεία από αυτήν την πάθηση. Η πάθησή του του έριχνε τον αιματοκρίτη στην αρχή είχε ανάγκη μεταγγίσεων αίματος, του δημιουργούσε λοιμώξεις και πολύ ισχυρούς πόνους.
Τον πήγα στο εξωτερικό, στην Αγγλία, στη Γαλλία.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι το παιδί θα υποφέρει κι ότι έχει ανάγκη. Άλλοι εισηγήθηκαν να του αφαιρέσουμε τη σπλήνα, άλλοι όχι.
Τελικά κατέληξα να ξεκινήσω ομοιοπαθητική. Άρχισε η θεραπεία του εδώ και δέκα χρόνια.
Σ'αυτή τη δεκαετία το παιδί είδε σημαντική βελτίωση.
Μέσω της ομοιοπαθητικής και των σχημάτων τα οποία του έδιναν, κατάφεραν αυτή τη στιγμή
και τη σπλήνα του να μην βγάλει και να έχει ενταχθεί στην κοινωνία, είναι φοιτητής,
δεν κάνει μεταγγίσεις αίματος, είναι περιορισμένοι οι πόνοι που έχει αυτή τη στιγμή
και πιστεύω ότι σύντομα το πρόβλημά του θα ξεπερνιέται.
Όπως σας είπα η πάθησή του είναι ανίατη, που σημαίνει ότι δεν περίμενα από την ομοιοπαθητική να τον κάνει ποτέ καλά.

Ευχαριστούμε θερμά τον εμπνευστή κ. Σπύρο Διαμαντίδη και τους γιατρούς της ιατρικής του ομάδας για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να απολαμβάνουμε τη ζωή υγιείς και χαρούμενοι. Επειδή το να μοιράζεσαι τη θετική εμπειρία σου είναι πράξη αγάπης, αλληλεγγύης αλλά και κοινωνικής ευθύνης, είμαστε εδώ με την εμπειρία και τη φωνή μας.

Θέλω να στείλω την εμπειρία μου.

Αν και εσύ είχες ένα πρόβλημα υγείας και το αντιμετώπισες με την ομοιοπαθητική, στείλε μας την εμπειρία σου πατώντας εδώ.

Η δημοσίευση θα γίνει χωρίς στοιχεία ή μόνο με ψευδώνυμο ή τα αρχικά. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι μόνο για την ασφάλεια της καταχώρησης. Όσα έχουν κόκκινο * είναι υποχρεωτικά. Δεν δημοσιεύουμε ανώνυμες εμπειρίες ή καταγγελίες διότι έχουμε ακράδαντη πεποίθηση ότι για να έχουν αξία και κύρος τόσο οι εμπειρίες όσο και οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επώνυμα και με στοιχεία.

Για να δείτε τις εμπειρίες

1. ρολλάρετε τη στήλη ή

2. πατήστε την ασθένεια που σας ενδιαφέρει στον κατάλογο δεξιά


Μ.Κ γυναίκα 50 ετών

ΣΤΡΕΣ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ, ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ, ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ, ΙΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΑ, ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ

Κάνω δεκαπέντε χρόνια ομοιοπαθητική. Ξεκίνησα για να καταπολεμήσω το στρες και τα θέματα που μου προκαλούσε. Ημικρανίες, δερματικά προβλήματα, πόνοι στο στομάχι, ευερέθιστο έντερο, γυναικολογικά. Βλέποντας την αποτελεσματικότητα της θεραπείας μου, συνέχισα για οποιοδήποτε θέμα μου παρουσιάζεται, αλλά και για να κρατάω τον οργανισμό μου σε ισορροπία και καλή υγεία. Το παιδί μου κάνει ομοιοπαθητική από τη γέννησή του. Έτσι έχει αποφύγει τα αντιβιοτικά και έχει καταπολεμήσει ιώσεις, αλλεργίες, μυκητιάσεις και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε με την ομοιοπαθητική. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή που τους χρειάστηκα. Συστήνω την ομοιοπαθητική ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κρατά το σώμα και το νου του σε καλή υγεία.

Χ.Κ γυναίκα 55 ετών

ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ, ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΦΡΟΥ, ΙΛΙΓΓΟΣ ΘΕΣΕΩΣ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΜΥΑΛΓΙΕΣ, ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

Κάνω ομοιοπαθητική θεραπεία από το 1993. Μετά από εγχείρηση χολής είχα τεράστιο πρόβλημα ανεξέλεγκτων κενώσεων επί οκτώ χρόνια. Κλασικά έγινε προσπάθεια να λυθεί το θέμα με αντιδιαρροϊκά και ισχυρά ηρεμιστικά φάρμακα, αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν. Λύθηκε τελικά με ομοιοπαθητική θεραπεία σε ένα μήνα. Επί τρία χρόνια είχα πρόβλημα άσθματος και συνεχών φτερνισμάτων χωρίς καμία δυνατότητα αναπνοής από τη μύτη, αλλά μόνο από το στόμα. Ο ύπνος με αυτές τις συνθήκες ελάχιστος. Μου έλεγαν ότι ήταν ψυχολογικό. Λύθηκε και αυτό με ομοιοπαθητική θεραπεία σε έξι μήνες. Είχα επίσης φαρυγγίτιδες όλο το χειμώνα και ευαισθησία στο κρύο με αποτέλεσμα να χρειάζομαι 4-5 αντιβιώσεις από Νοέμβρη μέχρι Απρίλη από τα παιδικά μου χρόνια. Το πρόβλημα αυτό έχει εκλείψει από το 1993 με εξαίρεση μια πνευμονία το 1998, που και αυτή πέρασε εύκολα με ομοιοπαθητική θεραπεία. Το 2000 έκανα λιθοτριψία και με τη βοήθεια ομοιοπαθητικών φαρμάκων ήταν ανώδυνη. Ένας κολικός νεφρού αντιμετωπίστηκε άμεσα και με επιτυχία το 2003 και έκτοτε δεν με ξαναενόχλησε. Ίλιγγοι ομοίως. Ουρολοίμωξη από το μικρόβιο πρωτέα έφυγε σε ένα μήνα με αντιβίωση και με ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα BLESSTIA synthesis. Τελευταία, ένα ερεθισμένο απόστημα στην πλάτη απαιτούσε χειρουργική επέμβαση. Σε είκοσι μέρες με ομοιοπαθητική θεραπεία έφυγε. Επίσης είχα πλήρη ανακούφιση μετεγχειρητικών πόνων από θυρεοειδεκτομή. Μυαλγίες, πόνοι μέσης και μικροπροβλήματα λύνονται αμέσως. Τα παιδιά μου έχουν ξεχάσει τις αντιβιώσεις. Οι γαστρεντερίτιδες είναι κάτι πολύ απλό και σύντομο για την ομοιοπαθητική θεραπεία. Ο γιος μου, λόγω έλλειψης του ενζύμου G6PD που δεν γνωρίζαμε, έπαθε αιμόλυση με κίνδυνο θανάτου. Με ομοιοπαθητική θεραπεία επανήλθε σύντομα ο αιματοκρίτης του. Η μητέρα μου είχε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Με ένα μήνα ομοιοπαθητική θεραπεία και ένα ομοιοπαθητικό φαρμακευτικό σχήμα BLESSTIA synthesis επανήλθαν πλήρως οι λειτουργίες του χεριού χωρίς χειρουργείο. Ένα βασικό που θέλω να τονίσω είναι ότι μπορώ να τηλεφωνήσω  κάθε στιγμή του χρόνου στο ομοιοπαθητικό ιατρείο και θα έχω συμβουλή αμέσως. Έχω τηλεφωνήσει Κυριακή μεσημέρι, Μεγάλη Παρασκευή βράδυ, παραμονή πρωτοχρονιάς ώρα 23:45 και οι ομοιοπαθητικοί γιατροί της ιατρικής ομάδας Διαμαντίδη ήταν δίπλα μου.

Μ.Σ κορίτσι 5 ετών

ΙΩΣΕΙΣ, ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ, ΓΡΙΠΠΗ, ΩΤΙΤΙΔΑ

Πρόκειται για την κόρη μου. Είναι περίπου πέντε ετών. Πριν την ομοιοπαθητική επειδή είχε μικρό αλλά συχνό πρόβλημα αναπνοής και παρουσίαζε ιώσεις στο αναπνευστικό, πάντα με διάφορες δυσάρεστες εξελίξεις, όπως λαρυγγίτιδα, είχαμε φθάσει στο τέλος να καταλήγουμε μέσω της συμβατικής ιατρικής σε χημικά σκευάσματα και ισχυρές αντιβιώσεις. Απλές ιώσεις μπορούσαν να έχουν μεγάλη διάρκεια και πολύπλοκο τέλος για το παιδί και για εμάς που δεν βλέπαμε κάποια λύση. Η ταλαιπωρία του παιδιού ήταν πολύ μεγάλη και πολλά βράδια ξάγρυπνη η μικρή με έντονη ανησυχία και ταλαιπωρία και εμείς ανήμποροι να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για αυτό. Όταν πληροφορηθήκαμε ότι λειτουργεί ομοιοπαθητικό ιατρείο και στην περιοχή μας, σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε την εναλλακτική λύση της ομοιοπαθητικής ιατρικής. Τώρα μετά από ένα χρόνο το παιδί μας χαίρει άκρας υγείας. Δεν έχει πια τα προαναφερόμενα προβλήματα, ο οργανισμός του είναι δυνατός, η ψυχολογία του άριστη και οποιαδήποτε ίωση μπορεί να την αντιμετωπίζει γρήγορα και εύκολα με την ομοιοπαθητική θεραπεία. Λαρυγγίτιδες, γρίπη, ωτίτιδες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Είναι αισιόδοξο που επιτέλους μπορεί να ζει χωρίς τα προβλήματα υγείας που είχε. Πιστεύω ότι η χορήγηση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων πρέπει να καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία. Προτείνω επίσης ανεπιφύλακτα την χρήση της ομοιοπαθητικής από όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδάκια, γιατί σε αυτά έχει άμεση επίδραση και αποτελέσματα.

Δ.Σ άνδρας 42 ετών

ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

Για αρκετά χρόνια είχα προβλήματα αναπνοής. Δύσπνοια, αλλεργία στη μύτη, συνεχές μπούκωμα και δυσχέρεια στον ύπνο, με αποτέλεσμα κούραση, ατονία και έλλειψη απόδοσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης παρουσίαζα μυοσκελετικούς πόνους στο θώρακα, πρόβλημα κατάποσης κατά τη διάρκεια του φαγητού με κίνδυνο πνιγμού, πονοκεφάλους, μούδιασμα στο δεξί πόδι. Με τη συμβατική ιατρική έκανα πάρα πολλές εξετάσεις. Στο τέλος κάποιος συμβατικός γιατρός, νοσοκομειακός ωτορινολαρυγγολόγος, μου σύστησε ότι, για καλύτερη ποιότητα ζωής και για να διορθώσω την αναπνοή μου, θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνω εγχείρηση στη μύτη, την οποία δεν αποφάσιζα να κάνω. Για τους μυοσκελετικούς πόνους επίσης έκανα διάφορες εξετάσεις. Γενικές αίματος, ακτινογραφίες, έως και σε ειδικό ψυχίατρο είχα πάει. Ο τελευταίος αποφάνθηκε ότι είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα και μου έδωσε μία σειρά φαρμάκων. Για όλες αυτές τις εξετάσεις είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, είχα απογοητευθεί, είχα ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και δεν είχα βρει λύση στα προβλήματα μου, τα οποία συνεχώς δυσχεραίνονταν με παρενέργειες στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Κατά τύχη κάποιοι μου συνέστησαν την ομοιοπαθητική. Τώρα κλείνω περίπου ένα χρόνο ομοιοπαθητικής θεραπείας. Η κατάσταση με τη μύτη μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Δεν έχω συνεχές μπούκωμα, μπορώ και αναπνέω ελεύθερα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Έχουν εξαφανιστεί οι μυοσκελετικοί πόνοι και το πρόβλημα κατάποσης και έχει σχεδόν εξαφανιστεί το μούδιασμα στο πόδι. Η ζωή μου έχει γίνει πιο άνετη, πιο αποδοτική και πιο ευχάριστη. Ακόμη και παροδικές ιώσεις ή ασθένειες, όπως γαστρεντερίτιδα, τις αντιμετώπισα με πολύ μεγάλη ευκολία χάρη στα ομοιοπαθητικά φάρμακα και τα ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα BLESSTIA synthesis. Συστήνω την ομοιοπαθητική ανεπιφύλακτα, διότι πιστεύω ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα, που τα είδα πρώτα από όλους στον εαυτό μου. Επιθυμώ να χορηγούνται τα ομοιοπαθητικά φάρμακα από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία όπως γίνεται και με τα συμβατικά. Επίσης πιστεύω ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν είναι ακριβότερα των συμβατικών φαρμάκων και μεθόδων. Αλλά εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία χωρίς παρενέργειες, έναν πιο δυνατό οργανισμό και καλύτερη ποιότητα ζωής

Σ.Κ γυναίκα 37 ετών

ΛΕΥΚΗ

Αρκετά χρόνια πριν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη ζωή μου κάποια λευκά σημάδια στο δέρμα μου. Στην αρχή επισκέφθηκα κάποιους από τους καλύτερους δερματολόγους οι οποίοι μου είπαν ότι είναι λεύκη. Αυτό σημαίνει ένα δερματικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι κολλητικό, είναι κυρίως αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης και άγχους και το κυριότερο δεν θεραπεύεται. Τότε απευθύνθηκα στην ομοιοπαθητική θεραπεία και σε λίγους μήνες είχα θεραπευτεί. Εξαφανίστηκαν τα σημάδια που είχα ήδη και από τότε, παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια, έχω αφήσει το πρόβλημα πίσω μου χωρίς να έχω έρθει ξανά αντιμέτωπη με αυτό.

Α.Μ γυναίκα 37 ετών

ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ, ΩΤΙΤΙΔΑ

Έχω δύο παιδιά, 6 και 3 ετών. Ο γιος μου είχε αλλεργικό βρογχικό άσθμα και υποτροπιάζοντα στρεπτόκοκκο στις αμυγδαλές. Είχε πάρει πάνω από 15 φορές αντιβίωση, πολλά εισπνεόμενα και δεκάδες αντισταμινικά φάρμακα και η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η κόρη μου από 9 μηνών ξεκίνησε ωτίτιδες και μέχρι 2 ετών είχε πάρει 9 αντιβιώσεις. Εγώ είχα γίνει νευρασθενική, με πεσμένο επίσης ανοσοποιητικό, συνεχώς άρρωστη. Κάποτε μου μίλησε μια γνωστή για την ομοιοπαθητική και την είχα περάσει για παράφρονα. Όταν όμως είχα πλέον τα παιδιά μου κάθε μήνα άρρωστα και διαπίστωσα ότι είχα πάθει αρρωστοφοβία, με αποτέλεσμα να κλαίω κάθε φορά που πάθαιναν κάτι, να μην κοιμάμαι τα βράδια κτλ, αποφάσισα να δοκιμάσω και αυτή τη μέθοδο, με αρκετή ομολογώ επιφύλαξη. Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι. Τα παιδιά πάλι άρρωστα κι εγώ ανάμεσα σε συμβατική και ομοιοπαθητική θεραπεία. Με τη σωστή, ηθική και αμέριστη βοήθεια της ομοιοπαθητικού γιατρού μας, αλλά και με την άριστη συνεργασία με την παιδίατρο μας, που με ενθάρρυναν να μη λυγίσω, έπειτα από 10 μήνες μπορώ περήφανα να πω ότι έχουμε πλέον μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή, χωρίς άγχος και απελπισία. Ο γιος μου ελέγχει τα προβλήματα του μόνο με τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, το ίδιο και η κόρη μου και εγώ. Το εντυπωσιακό είναι το πόσο γρήγορα ανταποκρινόμαστε πλέον στις θεραπείες! Αν δεν το ζήσει κάποιος, δεν το πιστεύει. Εγώ πλέον ενθαρρύνω τους πάντες να εμπιστευθούν την ομοιοπαθητική ιατρική.

Ε.Δ γυναίκα 48 ετών

ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ

Κάνω ομοιοπαθητική πάνω από 15 χρόνια και στο διάστημα αυτό με έχει βοηθήσει σε διάφορα προβλήματα κυρίως ορμονικά-γυναικολογικά, δερματικά και ρευματικά. Επίσης κατά καιρούς έχω αντιμετωπίσει με την ομοιοπαθητική και προβλήματα με αιμορροΐδες και με το νευρικό μου σύστημα.

Κ.Α γυναίκα 38 ετών

ΚΝΙΔΩΣΗ, ΔΕΡΜΟΓΡΑΦΙΣΜΟΣ , ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

Ξεκίνησα ομοιοπαθητική εδώ και έξι μήνες. Ο σύζυγος μου και εγώ θεωρούμαστε υπογόνιμο ζευγάρι. Μετά από τέσσερις αποτυχημένες εξωσωματικές προσπάθειες βρέθηκα στο νοσοκομείο με εξανθήματα σε όλο μου το σώμα. Οι γιατροί διέγνωσαν κνίδωση με δερμογραφισμό εξ αιτίας ψυχολογικών λόγων. Περνούσα μελαγχολία μαζί με ό,τι τη συνοδεύει, δηλαδή τριχόπτωση, κακή διάθεση κ.α. Τότε ήταν που η γυναικολόγος μου πρότεινε την ομάδα ομοιοπαθητικής του κυρίου Διαμαντίδη σαν μια εναλλακτική θεραπεία, γνωρίζοντας ότι ήμουν αντίθετη σε μια επιπλέον φαρμακευτική αγωγή.  Οπότε δέχτηκα χωρίς ενδοιασμούς και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και θετικά. Ούτε εγώ η ίδια δεν το πίστευα. Χαίρομαι πλέον τη ζωή χωρίς κακή διάθεση και απομόνωση. Και έπεται και συνέχεια. Προσπαθούμε μέσω της ομοιοπαθητικής να αποκτήσουμε παιδί και ελπίζουμε με το σύζυγο ότι θα τα καταφέρουμε.

Σ.Σ γυναίκα 50 ετών

ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΩΤΙΤΙΔΑ, ΙΩΣΕΙΣ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Είμαι μητέρα δύο παιδιών 12 και 10 ετών. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική στα παιδιά μου όταν αυτά ήταν 3 και 1 έτους. Όταν η κόρη μου πήγε για πρώτη χρονιά στον παιδικό σταθμό αρρώσταινε συνέχεια. Τις ιώσεις αυτές κολλούσε και ο γιός μου που ήταν ενός έτους και στη συνέχεια και εγώ. Η κόρη μου στη συνέχεια παρουσίασε αλλεργική ρινίτιδα και ωτίτιδες. Με την ομοιοπαθητική τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η αλλεργική ρινίτιδα, οι ιώσεις και οι ωτίτιδες άρχισαν να μειώνονται σημαντικά ώσπου τελικά εξαφανίστηκαν τελείως. Παράλληλα με τα παιδιά μου ξεκίνησα και εγώ ομοιοπαθητική αφού είχα αρχίσει να έχω κι εγώ διάφορα προβλήματα υγείας, πιθανόν λόγω της γενικότερης κατάστασης με τις αρρώστιες των παιδιών, που με άγχωναν ιδιαίτερα. Είχα κρίσεις ημικρανίας που μπορεί να κρατούσαν από τρεις έως και δέκα μέρες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια γυναίκα εργαζόμενη, που πρέπει να φροντίσει μία τετραμελή οικογένεια. Οι ημικρανίες έχουν υποχωρήσει και εγώ νιώθω απόλυτα υγιής και δυνατή  να ανταποκριθώ στο δύσκολο ρόλο της μητέρας, συζύγου και εργαζόμενης. Από εδώ και στο εξής για οποιοδήποτε πρόβλημα μου προκύψει θα απευθύνομαι στους ομοιοπαθητικούς γιατρούς μου, τους οποίους και ευχαριστώ. Θέλω να ελπίζω πως η ομοιοπαθητική θα αποκτήσει κάποια στιγμή τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα

Γ.Κ γυναίκα 29 ετών

ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Θεωρούσα πως θα κουβαλώ για πάντα πάνω μου τις κρίσεις πανικού, που ξεσπούσαν ξαφνικά στην καθημερινότητα μου όχι μόνο στις άσχημες στιγμές, αλλά και στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου για 6 χρόνια. Παρόλα αυτά προσπαθούσα με πολύ κόπο να απαλλαχτώ από αυτές, με διάφορες θεραπείες, φαρμακευτικές αγωγές, ψυχολογική στήριξη, χωρίς όμως να λύσουν το πρόβλημα μου. Είχα απογοητευτεί απίστευτα. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική και βιοανάδραση πριν 5 μήνες. Ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπεία με ομοιοπαθητικά φάρμακα. Με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής και της βιοανάδρασης με μεγάλη χαρά αποδεσμεύτηκα μια για πάντα από τις κρίσεις πανικού και αν κάποια στιγμή πάει να έρθει μια κρίση, έχω πια την ικανότητα να την εξουσιάζω εγώ και όχι αυτή έμενα. Μπορώ να απολαύσω ξανά τη ζωή μου, χωρίς φόβο χάρη στην ομοιοπαθητική και τη βιοανάδραση.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

EGO ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ- ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΠΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜ/ΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ

 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ιδαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση η κατάθλιψη αυξήθηκε κατακόρυφα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση της χωρίς παρενέργειες.

 ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το 50% των  ανδρών παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του  προστατίτιδα.

Ποιός φοβάται τον ιό των κονδυλωμάτων;

Τί είναι , πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;

ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

Όσοι πάσχουν από σπαστική κολίτιδα ή όσοι έχουν κάποιον στο άμεσο οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον ...

  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η ομοιοπαθητική εξελίσεται και προσαρμόζεται στην απαιτητική σημερινή πραγματικότητα ώστε να μη φοβάται πια τις αντιδοτήσεις.